Buitensport Twente

Adres  Zwanebloemstraat 37
Postcode  7601 XZ
Woonplaats  Almelo
Telefoon  0546-822738
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
De naam zegt genoeg! Buitensport Twente heeft in de afgelopen jaren allerlei activiteiten op het gebied van buitensport in de regio Twente ontplooit. Een gebied dat zich uitstekend leent voor sportiviteiten op water en land.

De regio Twente staat bekend om haar afwisselende landschap met heuvels, beken, gecultiveerde landgoederen en gezellige dorpjes. Buitensport Twente laat je op sportieve wijze kennismaken met deze streek. Naast allerlei vaste arrangementen, kan je ook zelf een programma samenstellen. De prijzen staan vermeld op onze website bij de prijslijst.

Buitensport Twente heeft twee vaste locaties tot haar beschikking: in Lattrop en Zenderen. Daarnaast maken wij gebruik van zogenoemde "zwerflocaties". Dat zijn locaties die wij gebruiken vanaf 40 personen. Uiteraard kunnen wij ook het eten en drinken regelen!

De Doordouwertour

Onderweg passeer je de "Heuvel met de Hamer", de "Neegenberg" en andere verrassingen. Besmeurd, bezweet en tevreden kom je weer aan in Lattrop. Het arrangement is inclusief kano, moutainbike met helm, routebeschrijving en een consumptiebon.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Prijs op aanvraag.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Buitensport Twente

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Buitensport Twente U het volgende arrangement aan: Kanotochten op de Bornse Beek.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Buitensport Twente U het volgende arrangement aan: Kanotochten op de Dinkel.
Lees verder >