www.groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Op Landgoed Roepaen in Ottersum, kan alles!

VVV Noord- en Midden-Limburg

Adres  Postbus 4315
Postcode  5944 ZG
Woonplaats  Arcen
Telefoon  077.3586770
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Dagje uit met de zaak, met de vereniging of zomaar met familie of vrienden? Er is een ruime keus aan bijzondere, kant-en-klare groepsdagtochten in Noord- en Midden-Limburg, maar onze afdeling maakt ook voor u programma’s op maat!

Boerengolf, Survival, Kasteeltuinen, Aardbeienland, Thermaalbad, Aspergecruise, Trappen en Happen, Bierbrouwerij, Fiets- en Tuinarrangementen en nog veel meer mogelijkheden biedt ons ''lekker-genieten''land.

Reuze gezellig! Kortom: voor ‘elk wat wils’. Kijk op onze website voor alle groepsarrangementen of vraag de speciale brochure aan.

Op Landgoed Roepaen in Ottersum, kan alles!

Sfeervolle zalen en tal van outdoorfaciliteiten
Het monumentale pand herbergt zeven grote zalen, waaronder een gezellige vergader-/huiskamer, een grote deelbare zaal, een stijlvol grand café, diverse workshop- en themaruimtes, en een imposante kapel met balkon. Elk van deze prachtige vertrekken kan het decor vormen voor uw evenement, training, vergadering, pre-market of beurs. Ze zijn omgetoverd tot multifunctionele ruimtes met moderne faciliteiten, terwijl de sfeer van weleer is behouden. Verspreid over het gehele complex bevinden zich ook diverse grote terrassen en professionele faciliteiten voor outdoortrainingen en –programma’s.


Enorme Capaciteit
Als we meerdere ruimtes inzetten, dan kunnen we binnenshuis evenementen tot meer dan 1.500 gasten aan. Nóg meer capaciteit nodig? Ook geen probleem. Dan plaatsen we paviljoens op het terrein.

Professionele Begeleiding
Het complex en terrein van Landgoed Roepaen lenen zich bij uitstek voor creatieve en actieve programma’s. Om al die creativiteit en activiteit in goede banen te leiden staat er een ervaren en enthousiast eventteam voor u klaar. We werken samen met professionele instructeurs, trainers, acteurs en cateringmedewerkers.

Cultuur
Op deze unieke locatie is een cultureel podium gevestigd. Dit podium biedt een breed scala aan podiumkunsten. Van pop tot klassiek, van theater tot wereldmuziek, voor jong en oud. In diverse dagbladen werd dit podium al “Het Paradiso van het Oosten”genoemd. Kijk voor de actuele programmering op www.cultureelpodium.nl. Groepen boven de 20 personen krijgen 10% korting op de toegangsprijs.

Kano en Kajak
Landgoed Roepaen beschikt ook over kano-verhuur. De Niers, met al haar fraaie bochten en mooie flora en fauna, zal u verrassen! Op dit moment bieden we een prachtige tocht aan vanaf de Duitse grens naar Landgoed Roepaen, ongeveer 7 km, voor slechts € 8,50 p.p.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Andere Arrangementen van: VVV Noord- en Midden-Limburg