www.groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Bedrijfsuitje > Groepsarrangement; Say Cheese!

Alkmaar Events Company

Adres  Fnidsen 45
Postcode  1811 ND
Woonplaats  Alkmaar
Telefoon  072-5127766
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Alles is mogelijk in Alkmaar en omgeving!

Alkmaar kennen we als kaasstad, maar Alkmaar is met haar ruim 400 monumenten ook een stad met historie. De Waag, het 16e eeuwse Stadhuis, de Grote St. Laurenskerk en de vele hofjes, gevels en grachten geven de stad een mooie uitstraling. Een stad vol mogelijkheden!

Alkmaar Events Company is de stadsspecialist op het gebied van zakelijke evenementen en kan u ondersteunen in uw zoektocht naar de juiste locatie voor uw vergadering, de invulling van uw dagprogramma of de organisatie van uw bedrijfsfeest. We ontvangen u graag in Alkmaar met een grote glimlach: Say cheese!!

Bedrijfsuitjes
Leer Alkmaar en uw collega's beter kennen met één van de originele bedrijfsuitjes van Alkmaar Events Company. Ons brede aanbod in dag- en avondarrangementen in Alkmaar geeft u de mogelijkheid om een origineel bedrijfsuitje in Alkmaar te beleven. Wat dacht u van een spannende tocht over de grachten in kleine motorbootjes, een beleving van de roerige geschiedenis van Alkmaar of een opdrachtenrace naar de kust?

Naast het uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes, is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren. Daarnaast kunt u ook merendeel van onze activiteiten los boeken.

Voor al uw evenementen in Alkmaar: Alkmaar Events Company

Groepsarrangement; Say Cheese!

Het say Cheese programma is als volgt; 

 

11:30 - 13:00 d'Oude Stad

 

d'Oude Stad is het gezelligste stukje van Alkmaar en wordt al eeuwen getekend door een veelkleurige bedrijvigheid. Onze enthousiaste gids neemt u mee voor een korte wandeling langs de leukste winkeltjes en galeries, de oude visbanken en andere plekken met een bijzonder verhaal. Inclusief een verrassend bezoekje onderweg.

 

13:00 -14:00 Pannenkoekenlunch

 

Geniet van een overheerlijke pannenkoek in een voormalig klooster uit de late middeleeuwen. Inclusief 2 consumpties uit de Hollandse bar per persoon.

 

14:30 - 18:00 Say Cheese!

 

Teambuilding in Alkmaar op ludieke wijze. In dit maffe spelprogramma gaan de deelnemers op pad om met een polaroidcamera en een gezonde dosis creativiteit een fotoreportage te maken die geheel in het teken staat van de kaasstad. Onderweg strijdt u tegen andere teams tijdens een ludiek wedstrijdje kaas dragen, wordt uw smaak op de proef gesteld en leert u alles over de geschiedenis van Alkmaar en 's lands bekendste exportproduct.

 

Het winnende team krijgt de beste foto's in een lijstje mee naar huis. Inclusief 1 consumptie en prijsuitreiking.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 58,50 p.p.
Prijs toelichting ex btw
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Alkmaar Events Company