Actief Den Bosch

Adres  Snellestraat 48-50
Postcode  3211 EN
Woonplaats  Den Bosch
Telefoon  073-6126754
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Leuke dingen doen in een prachtige stad! Gezellige buiten- en binnenactiviteiten in de Brabantse hoofdstad? Actief Den Bosch is gevestigd midden in de binnenstad, op loopafstand van het Centraal Station.

Zoekt u een invulling voor een teambuilding dag? Of wilt u iets gezelligs doen met vrienden of familie? Een stadsactiviteit? Een pokerclinic? Heerlijk picknicken of liever binnen lunchen? Gezellig borrelen? Dineren? Vrijgezellenfeest? Actief Den Bosch heeft een passende invulling voor talloze wensen.

Kijk op de site en neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen met ons te bespreken. Gegarandeerd een supergeslaagde dag, waar nog lang over zal worden nagepraat!

Pokerclinic

Aan een echte pokertafel, met echte pokerfiches! Na de uitleg een toernooi, om erachter te komen wie de beste pokerface heeft. Een superspannende en gezellige middag of avond uit. Inclusief één poker-instructeur per 10 deelnemers en een prijs voor de winnaar.

 

Deelnemers mogen plaatsnemen aan de pokertafels. Ze krijgen eerst het spel en de regels uitgelegd. Vervolgens worden er een aantal speeltips en strategiën uiteengezet. Deze uitleg duurt, afhankelijk van de interesse van de groep, 30 tot 60 minuten. Deze fase is interactief, goed te volgen en niet al te formeel.

 

Na de uitleg wordt het spannend. Deelnemers mogen het tegen elkaar opnemen in een echt Las Vegas-style pokertoernooi. Onze professionele poker-instructeurs, delen aan de tafel(s) en begeleiden het spel, zodat deelnemers zich geen zorgen hoeven te maken over de regels, en zich volledig op het spel kunnen concentreren.

 

Buiten de titel Poker Kampioen, is er ook een leuke prijs voor de winnaar van het toernooi. De genoemde speelduur is indicatief. We kunnen naar uw wens de speelduur verlengen of verkorten.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 110,00
Periode gehele jaar mogelijk

Andere Arrangementen van: Actief Den Bosch

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: GPS Speurtocht Den Bosch.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: GPS Wandeling.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: Den Bosch Pokertour.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: Wijnproeverij & Happerij.
Lees verder >