Actief Den Bosch

Adres  Snellestraat 48-50
Postcode  3211 EN
Woonplaats  Den Bosch
Telefoon  073-6126754
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Leuke dingen doen in een prachtige stad! Gezellige buiten- en binnenactiviteiten in de Brabantse hoofdstad? Actief Den Bosch is gevestigd midden in de binnenstad, op loopafstand van het Centraal Station.

Zoekt u een invulling voor een teambuilding dag? Of wilt u iets gezelligs doen met vrienden of familie? Een stadsactiviteit? Een pokerclinic? Heerlijk picknicken of liever binnen lunchen? Gezellig borrelen? Dineren? Vrijgezellenfeest? Actief Den Bosch heeft een passende invulling voor talloze wensen.

Kijk op de site en neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen met ons te bespreken. Gegarandeerd een supergeslaagde dag, waar nog lang over zal worden nagepraat!

Den Bosch Pokertour

Deelnemers verzamelen in een gezellig café in hartje 's-Hertogenbosch. Na de speluitleg strijden ze tegen collega-teams en gaan eerst vragen beantwoorden tijdens de Poker-Puzzel-Tour in de Bossche Binnenstad. Hoe beter de teams de vragen beantwoorden, hoe meer fiches ze krijgen voor het pokertoernooi.

 

Na de Poker-Puzzel-Tour krijgt iedereen een spoedcursus pokeren van een professionele poker-instructeur van PokerCampus.nl, in drie kwartier tijd leert iedereen pokeren. Eventueel wordt uw groep voor de pokeruitleg in een beginners- en een gevorderdengroep opgesplitst.

 

Daarna nemen de teams het tegen elkaar op tijdens het spannendste deel van de Den Bosch Poker Tour: een echt Las Vegas-style pokertoernooi. Het team dat de strakste pokerface heeft en het beste speelt, wordt pokerkampioen en wint een leuke prijs. De genoemde speelduur is indicatief. We kunnen naar uw wens de speelduur verlengen of verkorten.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs variabel
Periode gehele jaar mogelijk
Duur variabel

Andere Arrangementen van: Actief Den Bosch

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: GPS Speurtocht Den Bosch.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: GPS Wandeling.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: Pokerclinic.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: Wijnproeverij & Happerij.
Lees verder >