Arena Amsterdam

Adres  Arena Boulevard 1
Postcode  1101 AX
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-3111336
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
De Amsterdam ArenA is het eerste stadion ter wereld waar een weg onderdoor loopt en het eerste stadion in Europa dat over een schuifdak beschikt.

Amsterdam ArenA is de thuishaven van AFC Ajax. De Amsterdamse voetbalclub speelt al haar thuiswedstrijden in het stadion. De club heeft de beschikking over alle benodigde faciliteiten zoals kleedkamers, een krachthonk, een sportzaal, een bestuurskamer, een spelershome, etc. Naast de zeventien Eredivisie-wedstrijden van Ajax worden er Europa Cup-wedstrijden, KNVB interlandwedstrijden, beker- en vriendschappelijke wedstrijden gespeeld.

Daarnaast organiseert MOJO Concerts concerten met grote artiesten in de ArenA en doet ID&T jaarlijks de grootste indoor dancefeesten Sensation White & Black. De Amsterdam ArenA is tevens een geschikte lokatie voor evenementen als productpresentaties, theatervoorstellingen, verkooptrainingen, bedrijfsfeesten etc.

World of Ajax Speurtocht

World of Ajax Speurtocht

 

Door middel van een ludieke speurtocht gaat men op ontdekkingsreis door het stadion. De groep wordt opgedeeld in teams waardoor goede samenwerking een absolute must is. Om het stadion nóg beter te leren kennen, worden er onderweg vraagstukken opgelost en opdrachten uitgevoerd. Er is contact met "het front" in de commandokamer door middel van portofoons. Het winnende team wordt na afloop in het zonnetje gezet. Uiteraard kan ook dit stadionbezoek op foto worden vastgelegd door de huisfotograaf FC Photosupport. Het bezoek aan het Ajax Museum is bij de prijs inbegrepen.

Duur: 2 uur en 0,5 uur museumbezoek
Taal: Nederlands

Prijzen
Kinderen en volwassenen: € 15,00 per persoon.

 

Reserveren: 
- vooraf reserveren verplicht via telefoon nummer: 020-311 1336 of per mail: world.of.ajax@amsterdamarena.nl
- prijzen zijn per persoon
- wijzigingen onder voorbehoud

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 15,00 p.p.
Periode gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Arena Amsterdam

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Arena Amsterdam U het volgende arrangement aan: World of Ajax Inlooptour .
Lees verder >