groepsarrangementen in

Noord-Holland

Culturele uitjes | Hoorn in the Picture


Teambuilding in Hoorn? Er zijn in Hoorn enorm veel mogelijkheden om eens flink aan teambuilding te doen met uw gezelschap. Denk aan sportieve programma's, spelprogramma's, hilarische programma's of juist relaxte programma's. Hoorn heeft voor iedereen enorm veel te bieden. Evenementenbureau Hoorn Events biedt diverse teambuildingactiviteiten aan. Het plezier speelt hierin een centrale rol.

groepsarrangementen in

Gelderland

Culturele uitjes | Workshop wolken herkennen.


Zit er een kern van waarheid in volkswijsheden als 'avondrood water in de sloot'? Hoe ontstaan wolken en zijn wij het weer nog wel de baas? Ga mee op jacht naar tornado’s in de VS en kijk zelf rond in onze 24-uur operationele weerkamer met radio en Tv-studio.De volgende workshops zijn beschikbaar, ook leuk als bedrijfsuitje.

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Culturele uitjes | Vrijgezellenfeesten Amsterdam


Bureau van Aemstel Produkties is sinds 1998 specialist in originele Amsterdamse vrijgezellenfeesten. Wat dacht je van Sex in the City? Een hilarische speurtocht over de wallen. Of blijf je liever in de kroeg voor het Moordspel (incl. verkleedpartij). Smartlappen zingen met cd opname doen we al sinds 1998 en voor de mannen hebben we de liquidatiespeurtocht.

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Culturele uitjes | Dagarrangement Tweede Maasvlakte


Dichter bij een nieuw stuk Nederland en een haven in aanbouw kunt u niet komen. U vaart over de Nieuwe Waterweg naar Hoek van Holland en bereikt via het Europoortgebied en de Maasvlakte een uniek nieuw stuk Nederland; de Maasvlakte 2.

groepsarrangementen in

Belgie

Culturele uitjes | Antwerpen Werelds


Leer Antwerpen beter kennen met één van de originele bedrijfsuitjes van Antwerpen Events Company. Ons brede aanbod in dag- en avondarrangementen in Antwerpen geeft u de mogelijkheid om een origineel (bedrijfs) uitje in Antwerpen te beleven. Wat dacht u van een Rondvaart door de haven van Antwerpen, waarna u alle Antwerpse lekkernijen gaat proeven?

Culturele uitjes | Totaal Brugge / Gent / Maastricht


WeCreate Events is dé perfecte partner bij de organisatie van uw (bedrijfs)uitje of evenement in het bourgondische België of Zuid-Limburg. Of het nu actief, ontspannend, ludiek of juist een formeel karakter moet hebben, wij organiseren het graag voor u!

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Culturele uitjes | Dagje uit


Ontdek onze familie uitjes en culturelen uitjes! Wij hebben een leuk dagje weg georganiseerd speciaal voor u. Bezoek de Museumstoomtram en stap in voor de spannendste reis door de tijd. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is het geregistreerde museum over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland.

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Culturele uitjes | Lekker Schiedam gezien


Happen en stappen. Na een stevige lunch haalt de VVV gids u op voor een ontdekkingstocht door het historische hart van Schiedam en eindigt u in een knus Schiedam café voor een gezellig borreluurtje waarbij de bitterballen natuurlijk niet mogen ontbreken.

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Culturele uitjes | Vind de Mol!


WeCreate Events is dé perfecte partner bij de organisatie van uw (bedrijfs)uitje of evenement in het bourgondische België of Zuid-Limburg. Of het nu actief, ontspannend, ludiek of juist een formeel karakter moet hebben, wij organiseren het graag voor u!

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Culturele uitjes | Nachtje of weekendje Alkmaar


Evenementenbureau HOF van Alkmaar biedt u een tweetal vaste hotelarrangementen in Alkmaar aan voor groepen vanaf 8 personen. Uw hotel in Alkmaar boekt u bij ons, omdat HOF van Alkmaar niet alleen de overnachting regelt, maar ook een aantal leuke groepsactiviteiten in Alkmaar daarbij. Uiteraard kunt u bij ons ook uw eigen wensen met betrekking tot uw overnachting in Alkmaar kenbaar maken.

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Culturele uitjes | Blazen & Varen maar!


Een bezoekje aan de glasstad Leerdam, waar u een bezoek brengt aan de Glasblazerij wat echt de moeite waard is. Van dichtbij ziet u hoe uit zand, hitte, adem en vakmanschap de mooiste glazen voorwerpen ontstaan.

Entertainment & Attracties | StepAround Arrangementen


Een gezond gevoel, gespierde billen en verbaasde blikken. Dé bijverschijnselen van een tocht op de Kickbike door de Randstad. Steppen op een originele Kickbike is nieuw en innovatief. De tochten van StepAround zijn een nieuwe en sportieve manier om de cultuur van een stad te verkennen. Een gezond gevoel, gespierde billen en verbaasde blikken en een geslaagd uitje.

Themafeest | Dinner & Dance


Dit themafeest in Rotterdam gaat u gewoon lekker dansen en goed eten. De zangeres "Angel of Harlem" (bekend van The Trammps!) verzorgt samen met haar super sexy danseressen tijdens uw themafeest in Rotterdam een spectaculaire jaren '70 Discoshow met wervelende zang en dans.

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Themafeest | Golden Delicious


We nemen u mee naar Studio 54, The Founding Father of DiscoParties. Met een publiek dat varieert van stratenmakers, supermodels tot royalty. De plek om gezien te worden en geweest te zijn. Vanavond is deze Club speciaal voor u opengegaan en dat zult u merken ook!

Themafeest | Bij ons in de Jordaan -Amsterdamse Avond


Een oergezellige Mokumse Avond, die vooraf wordt gegaan door een ouderwetse borrelvaart door de mooie grachten van Amsterdam. Een avond die verder vol zit met humor, muziek en zang, dansen, eten en drinken!

groepsarrangementen in

Utrecht

Themafeest | Shout it (F)out?!


Dit is niet zomaar een feest, dit is een feest voor bedrijven met de aller-leukste collega’s van Nederland. Voor jullie geen vermoeiende teambuilding, maar gewoon gezellig borrelen, eten en dansen met een hilarische (foute) noot. Bovendien voor ieder wat wils. Kortom het is tijd voor één groot karaokefeest (mogelijk op elke locatie in Nederland)!

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Themafeest | Ibiza Beats


It’s Ibiza Time! Waar denkt u dan aan? Luie loungebanken, onbeperkte cocktails van een heerlijke ShakerBoy, kleine hapjes in de vorm van tapas, de nieuwste cd van “Cafe del Mar” op de achtergrond én de ondergaande zon. Es formidable!

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Leuke uitjes | Rotterdamse Geheimen met rondvaart!


11.00 uur - Rondleiding de Kuip Onze ervaren gidsen nemen u mee door het mooiste stadion van Nederland. Iedere steen in dit stadion heeft zijn eigen verhaal. U komt in de spelerstunnel en het ereterras.

groepsarrangementen in

Utrecht

Leuke uitjes | Deal Or No Deal - Diner


Uw arrangement in Utrecht combineert spanning met gastronomie. Durf de strijd aan te gaan met uw collega’s, maar geniet vooral ook samen van een heerlijke high tea en een uitgebreid diner tijdens uw arrangement in Utrecht!

Leuke uitjes | Feesten en/of recepties


Sinds jaar en dag is Boerderij Mereveld een geliefde locatie voor het vieren van een bruiloft, bedrijfsfeest of jubilea. Geliefd, omdat alle ingrediënten voor een geslaagd feest aanwezig zijn; een unieke locatie, sfeervolle zalen, gezellige terrassen en een goede keuken.

groepsarrangementen in

Overijssel

Leuke uitjes | High rope parcours & GPS speurtocht


Actie & Avontuur! Twente is erg geschikt om actief en avontuurlijk bezig te zijn. Dit kan in de meest uiteenlopende omgevingen, zoals bossen, op verschillende rivieren en zelfs in de bergen! Beleef de wildste avonturen in Twente!

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Uitje met activiteit | Den Bosch Pokertour


Tijdens een poker-puzzel-tour door de binnenstad van Den Bosch, strijdt u tegen andere (collega)teams. Hoe meer goede antwoorden, hoe meer pokerfiches uw team krijgt om aan de eindronde deel te nemen: een echt pokertoernooi! Tussendoor leert u eerst, voor de zekerheid, de fijne kneepjes van het pokervak!

groepsarrangementen in

Uitje met activiteit | Pokerclinic


Leer pokeren en speel een toernooi. Zie het pokeren door de bril van een pokerprofessional. De regels, technieken en speelstrategieën worden aan uw groep uitgelegd door een professionele poker-instructeur van PokerCampus.nl.

groepsarrangementen in

Groningen

Overige uitjes | Spook- Riddertocht.


Het Parkrestaurant "Albertushoeve" op het Landgoed Nienoord is gelegen op het voorterrein van het Familiepark Nienoord. Het restaurant is fraai bedekt met een rieten dak en straalt hierdoor een rustige rustieke sfeer uit. Het interieur is zeer gezellig opgezet en ademt de sfeer uit van een oud stationsgebouw.

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Eten & Drinken | Happen en Tappen bij de Aardborsthoeve


Happen en Tappen bij de Aardborsthoeve met een heerlijke uitgebreide boergondische barbecue altijd leuk als vriendinnenuitje. Ook de boerenspelen zorgen voor een boel gezelligheid met je vriendinnen.

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Workshops | Workshop Jenever maken


In de nieuwe workshop jenever maken blijft het niet bij proeven alleen. De deelnemers gaan zelf aan de slag en creëren hun eigen jenever. Uitgelegd wordt hoe jenever gemaakt wordt en u maakt kennis met de verschillende grondstoffen die daarvoor gebruikt worden.

groepsarrangementen in

Groningen

Workshops | Kookworkshop


Heerlijk koken bij mijn Tante, keuze uit bijvoorbeeld workshop tapas, Italiaans koken, anti-pasti of het bereiden van een 4-gangen menu. Na uitleg door Tante gaat u met zijn allen aan de slag in de mooie kookstudio van Tante.

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Workshops | Cocktails Shaken


Jungle Juice, Blue Curacao, Dutch Fantasy. Het zijn drie voorbeelden van cocktails die de fantasie prikkelen. Uw eigen bedrijfscocktail..? Deze workshop geeft u de kans om dromen en werkelijkheid in een glas samen te voegen. Samen met uw vrienden of collega’s ....Sex on the beach???

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Workshops | De baas van het journaal voor 1 dag!


Hoe begint een werkdag bij het belangrijkste journaal? Wie selecteert de onderwerpen en wie bepaalt wat er wordt gezegd? En hoe handelt u als er Breaking-news tussendoor komt? We gaan het u vandaag allemaal leren.

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Workshops | Maak je eigen stamppotbuffet


Vandaag is het tijd om de heerlijkste stamppotten op tafel te zetten! Wilt u uw gezelschap eens iets anders aanbieden tijdens de feestdagen, dat kan! Op een bourgondische locatie zorgt onze kok voor een warm onthaal!

Workshops | Workshop bonbons maken


Een workshop om uw vingers bij af te likken... Het mag vandaag! We gaan met verschillende soorten chocolade (wit, melk en puur) aan de slag en gaan kijken of we de concurrentie aan kunnen met Leonidas. We zullen ze eens leren!

Workshops | Workshop Salsa en Merengue


Hijs uzelf in uw mooiste pak of jurk en doe mee met de workshop salsa en merengue dansen! Deze passionele dansen gaat u leren, samen met uw collega's, vrienden en/of familie! Bent u een geboren leider of volgt u liever? U zult het zien bij de workshop Salsa en Merengue!

groepsarrangementen in

Overijssel

Workshops | Kookworkshop


Creatief & Culinair! Voor creatief bezig zijn of voor het beleven van de lekkerste culinaire verrassingen bent u in Twente aan het juiste adres. Events in Twente heeft voor u unieke uitjes samengesteld waar u uw vingers bij aflikt. Onze workshops bieden daarnaast voor elk wat wils.

groepsarrangementen in

Groningen

Workshops | Make-up workshop


Met deze make-up clinic leer je de fijne kneepjes voor het aanbrengen van de make-up. Onder deskundige leiding krijg je verschillende tips.

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Workshops | Steengril-Party de Luxe


Varkenshaas-spies-zigeunerschnitzel-kip. Bief v/d haas-hamburger-cordon blue (kleine porties). + 2 uur bowlen. 4 overheerlijke sauzen en uitgebreide salades met stokbrood / frites.

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Themadiner | Hou van Holland - Speldiner Amsterdam


De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij het nieuwe dinerspel “Hou van Holland”. Wie is vanavond de teamcaptain en kunnen jullie je collega’s de baas? Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen?

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Culinair arrangement | Smartlappen Meezing Festival


Met trots presenteren we onze smartlappen avond met live muziek van Jheron van der Heijden. De rode loper is voor u uitgerold en onze piccolo staat aan de deur met een welkomstdrankje klaar om u en uw gast(en) te verwelkomen.

groepsarrangementen in

Limburg

Culinair arrangement | Culinair Arrangement


Heerlijk genieten van lekker eten? Dat kan in Parkhotel Rooding met ons culinair arrangement. Ontdek ons arrangement met u familie en vrienden.

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Culinair arrangement | World of Ajax culinaire arrangementen


World of Ajax Tours voor groepen. World of Ajax organiseert rondleidingen of speurtochten voor groepen welke te reserveren zijn vanaf 20 personen. Voetbalverenigingen, scholen, (vrijgezellen)feestjes en partijen, iedereen is welkom in de Amsterdam ArenA voor een ludieke rondleiding of een spannende rondleiding.

groepsarrangementen in

Overijssel

Culinair arrangement | Wining & Dining


De Bloemenbeek mag zich verheugen in een verrassende keuken waar haar Meesterkok Michel van Riswijk garant staat voor een wijdverbreide gastronomische reputatie. De Bloemenbeek is trots op zijn presentaties met zijn regionale gerechten en streekprodukten die zelfs de meest verwende fijnproevers aangenaam zullen verrassen.

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Culinair arrangement | Walking Dinner - Restaurant Hoppen!


Ons Walking Dinner biedt u de kans om op unieke wijze de stad Amsterdam en de leuke restaurantjes te leren kennen. Tijdens de wandeling wordt in verschillende gezellige etablissementen het voor-, hoofd-, en nagerecht genuttigd. U hopt samen met een professionele Amsterdamse gids van restaurant naar restaurant.

groepsarrangementen in

Drenthe

Culinair arrangement | VINER tm -arrangement


In onze fraaie gewelvenwijnkelder bevindt zich een unieke collectie wijnen. Jos Wijland (vinoloog) en de chefs de cuisine hebben een origineel VINER tm-arrangement samengesteld.

groepsarrangementen in

Overijssel

Barbecue en grill | Barbecue arrangement


Ben je op zoek naar een leuke invulling van een mooie zomeravond. Dan ben je bij ons aan het goede adres ( vanaf 20 - 150 personen). Barbequen & Grillen bij Eden Hotel De Broeierd in Enschede!

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Eten, drinken, Activiteiten | Spotlight Piano's Dinnershow


Met trots presenteren we deze nieuwe aanwinst van de Bolle Jan Dinnershows. Het is de meest interactieve dinnershow want u bepaalt mede het verloop van de avond (met muziekanten van Crazy Pianos). In dit pianoconcept bepaalt het publiek de muziekkeuze: van ingetogen achtergrondmuziek tot opzwepende feestnummers waarbij het gehele publiek uit zijn dak zal gaan!

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Eten, drinken, Activiteiten | Het FlirtDiner, een verleidelijke maaltijd..


Het FlirtDiner is een cabaretprogramma rondom het thema flirten, uitgevoerd door twee actrices, een acteur en een DJ. Het is een programma die niet zelden beschreven wordt als: 'de leukste bedrijfsfeest ooit!' Het is vooral geestig en soms ook ontroerend. Bij het FlirtDiner wordt u niets opgelegd.

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Eten, drinken, Activiteiten | Wijnproeverij & Happerij


Laat je zalig verrassen met lekkere wijnen en culinaire, mediterraanse hapjes. Op ontspannen wijze proeven van zeven soorten goede wijn (wit, rosé en rood). Om van te genieten en vooral ook voor de gezelligheid.

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Eten, drinken, Activiteiten | Walking Winter Dinner


Een Walking Dinner biedt u de kans om op unieke wijze de Horecastad Haarlem en de grote verscheidenheid aan bijzondere restaurantjes te ontdekken. Naast Haarlem organiseren wij het Walking Dinner in alle steden van Nederland.

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Eten, drinken, Activiteiten | Proeverij en bezoek distilleerderij


In de distilleerderij van Rutte aan de Vriesestraat in Dordrecht ligt het museum -annex proeflokaal- De Proefkamer. Tijdens een bezoek aan Rutte krijgt u uitgebreid uitleg over het bedrijf, de ingredienten en het distillatieproces.

Wandelen en fietsen | Wandel- of fietsarrangement


Voorne-Putten heeft een rijke historie. De vestingsteden en de kleine dorpen met hun historische kernen zijn dan ook populaire stopplaatsen voor fietsers en wandelaars tijdens hun tocht. De fietsroutes lopen vrijwel allemaal over vrij liggende fietspaden, kronkelende weggetjes, rustige dijken en het schitterende duingebied van Voorne. Ook zijn er vele wandelpaden beschikbaar om uren te lopen!

groepsarrangementen in

Zeeland

Wandelen en fietsen | Goes fietsarrangement


Vanuit Goes zijn er diverse fietstochten, oa. een fietstocht van 50 km door het Zeeuwse landschap. Vanuit Goes fietst u naar 's Gravenpolder, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Oudelande. Ellewoutsdijk, Ovezande en Nisse. Onderweg kunt u tien attracties bezoeken. Met een verblijf in Hotel Terminus maakt u uw fietsweekend compleet!

Meer resultaten: < vorige pagina | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | volgende pagina >