Events Waterland Volendam

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Voor een dijk van uw evenement; Events Waterland, uw specialist in groepsarrangementen!

Events Waterland biedt u een grote diversiteit aan groepsarrangementen in Volendam, Edam, Monnickendam en Marken. Events Waterland is onderdeel van een regionaal evenementenbureau met o.a. vestigingen in Hoorn (Hoorn Events) en Alkmaar (HOF Events Alkmaar).

Het vissersdorpje Volendam aan het IJsselmeer is een wereldwijd bekend dorp. Niet alleen vanwege de klederdracht, het paling roken, het dialect en het vele zang- en sporttalent, maar ook vanwege de authentiek Hollandse ambiance en het veelvoud aan mogelijkheden voor zowel bedrijfsuitjes, teambuilding-arrangementen alsmede familiedagen.

Volendam is bovenal een typische vissersplaats met karakteristieke huizenbouw en folklore die terug gaat in de tijd tot het jaar 1875. De haven van Volendam speelt een grote rol in het centrum waar dagelijks bootjes af en aan naar Marken varen. De Dijk van Volendam is ook erg bekend met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar u geniet van de authentieke sfeer, het uitzicht op de haven en het water. Kortom een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Volendam!

Events Waterland blinkt uit in verrassende en vernieuwende arrangementen. Een belangrijke locatie van Events Waterland is het wereldberoemde Hotel Spaander. Hotel Spaander (anno 1881) beschikt over hotelkamers met zicht op het IIsselmeer, diverse uniek gedecoreerde party- en feestzalen in oud-Hollandse stijl. Events Waterland is trots u de mogelijkheid te mogen bieden om met uw gezelschap dit met eigen ogen te ervaren.

Een kleine greep uit het aanbod van Events Waterland; een boottocht over het water in Volendam, een bierproeverij in Volendam, karaoke workshop in Volendam, paling roken in Volendam, verrassend weekendje Volendam, klompen maken in Volendam, GPS tocht in Volendam, culinaire rondleiding door Volendam, steptocht door Volendam, schilderworkshop in Volendam, compleet verzorgde feestavond in Volendam of een bezoek aan een museum…… Events Waterland biedt u een ruime keus aan mogelijkheden, waarbij uw eigen wensen een belangrijke rol spelen. Het combineren van de bestemming Volendam met Edam, Monnickendam en Marken maken uw groepsarrangement werkelijk tot een totale topdag, -middag, -avond of -weekend!

Of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Volendam, culturele excursies in Volendam, teambuilding in Volendam, boottochten door Volendam, step- en GPS tochten door Volendam of compleet verzorgde thema-feesten in Volendam, Events Waterland biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

Events Waterland organiseert uw dag, middag, avond of weekend met trots
en oer-Hollandse degelijkheid en betrouwbaarheid.

Events Waterland; voor een dijk van een evenement!

Forza Volendam!

Forza Volendam!

 

10:00 uur Ontvangst in Volendam Uw gezelschap start dit “Forza Volendam!”- arrangement met een kopje koffie of thee met appelgebak in het prachtige hotel Spaander dat centraal gelegen is in Volendam. Het hotel heeft een unieke ligging en een rijke kunsthistorie en is daarmee een van de oudste hotels van heel Nederland. Deze locatie is het ideale startpunt voor uw dagje uit in Volendam!

 

10:30 uur Steptocht Volendam
De enthousiaste begeleiding van Events Waterland staat voor u klaar om vanaf hotel Spaander te vertrekken. Hier krijgt u de fijne kneepjes van het steppen in het kort toegelicht. Daarna is het tijd voor een afwisselende en leuke steptocht vanuit het dorp van Volendam richting het Kras Stadion, de voetbaltempel van FC Volendam. Onderweg laat de begeleider u een aantal mooie plekken zien en is er uiteraard tijd en ruimte om af en toe even te stoppen en op adem te komen. Onderweg geeft de begeleider u wat energierijke hapjes en een energiedrankje.

 

11:30 uur Rondleiding stadion FC Volendam
Het echte FC Volendam -gevoel kunt u beleven tijdens een rondleiding door het Kras Stadion. Wat is er leuker dan de grasmat van dichtbij te zien (en te ruiken…!) En hoe zien de kleed-, en persruimte er precies uit? Tijdens een rondleiding door de voetbaltempel worden er deuren geopend die normaal gesproken gesloten blijven. Daarnaast volgt u met een FC Volendam -kenner een route door het stadion waarbij de verschillende verdiepingen aangedaan worden en waar u tal van wetenswaardigheden over de club en het gebouw te weten komt. De rondleidingen worden gegeven door ervaren gidsen die alle ins en outs van de club en het gebouw paraat hebben.

 

12:45 uur Lunch in stadion FC Volendam
Nadat uw gezelschap door het stadion is rondgeleid, nuttigt u in één van de lounges een heerlijke broodtafel. Met misschien wel het mooiste uitzicht op het veld, kunt u heerlijk napraten over de rondleiding tijdens het nuttigen van een uitgebreide broodtafel.

 

13:30 uur Fietstocht “Op naar Edam”
Na de rondleiding staan er fietsen voor u klaar bij het stadion. Met de begeleiding van Events Waterland fietst u naar het mooie Edam. Onderweg fietst u over landweggetjes en haalt u uw neus op in de frisse wind, die u vanaf het water tegemoet waait.

15:00 uur Borrel in Edam
In een gezellig grand café in Edam nuttigt uw gezelschap twee drankjes van de Hollandse bar.

 

15:30 uur Fietstocht “Terug naar Volendam” Na de borrel fietst u weer terug naar Volendam, samen met de begeleiders van Events Waterland. Hier wacht u ter afsluiting nog een laatste activiteit, welke tevens de blijvende herinnering creëert van uw gezellige dagje uit in Volendam en omstreken.

 

16:30 uur Foto in klederdracht
De fietsen worden bij Hotel Spaander op de parking weer geretourneerd door u. Hier wandelt u met uw gezelschap naar de fotostudio, alwaar u wordt gehuld in speciale oer-Hollandse klederdracht. Voor zowel de heren als de dames wordt een passend kostuum aangemeten, inclusief èchte vissersattributen. Binnen enkele minuten bent u omgetoverd tot een rasechte Volendammer! De foto van uw gezelschap krijgt u als blijvende herinnering mee naar huis.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 79,50 p.p. ex btw
Prijs toelichting Incl. benodigdheden/ catering
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Events Waterland Volendam