www.groepsarrangementen.nl > Overijssel > > Groepsaccommodatie Jeugd

Summercamp Heino

Adres  Schaarshoekweg 1
Postcode  8140 AA
Woonplaats  Heino
Telefoon  0572 - 393049
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In Heino, vlakbij Zwolle vindt u het grootste en leukste Summercamp van Nederland. Het 16 ha. grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving en is uitstekend geschikt voor het organiseren van jeugdkampen. Summercamp Heino heeft 1000 bedden en op het park zelf is van alles te doen.

De Schaarshoek, internationaal bekend als Summercamp Heino is gelegen in een landelijke omgeving, die mede door de aanwezigheid van zes landgoederen nog een atmosfeer van rust uitademt. Het gehele gebied is vrij van verkeer, industrie en andere vormen van recreatie.

Summercamp Heino is een trefpunt voor schoolklassen en jeugdgroepen vanuit heel Europa. Onze diensten variëren van het organiseren van complete programma's tot het eenvoudig bieden van een slaapplaats.

Het leuke is dat het gebruik van de faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal etc. allemaal bij de prijs is inbegrepen, alsmede alle maaltijden.

Groepsaccommodatie Jeugd

Summercamp Heino is zeer geschikt voor een weekendverblijf voor allerlei soorten jeugdgroepen, bijvoorbeeld sportverenigingen of een familiereunie.

Al onze prijzen zijn inclusief het gebruik van onze faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sportvelden, midgetgolfen etc. Alleen de fietsverhuur en outdoormogelijkheden worden apart berekend.

 

Summercamp Heino is ook uitermate geschikt voor een geslaagd voetbalkamp voor de D-E-F Jeugd. ABC elftallen zijn helaas niet (meer) welkom.

Een groot oefenveld direct voor je deur, een grote sporthal voor slecht weer, wat wil je nog meer? ... even geen zin in voetbal? dan zijn er tal van andere mogelijkheden je te amuseren.

U boekt al een voetbalkamp van vrijdagavond tot zondagmiddag voor maar € 51.95 p.p. inclusief gebruik van de faciliteiten en 5 maaltijden, geserveerd in buffetvorm in ons Restaurant + toeristenbelasting. Tevens bieden we een arrangement aan inclusief busvervoer.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 14,-- p.p.p.n.
Prijs toelichting of groepsprijzen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur meerdaags