www.groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Moordspel bij Hotel Baars

Best Western Hotel Baars

Adres  Smeepoortstraat 52
Postcode  3841 EJ
Woonplaats  Harderwijk
Telefoon  0341-412007
Fax  0341-418722
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wilt u er een dagje tussen uit? Dat kan in Best Western hotel Baars in Gelderland. Wij hebben leuke groeps en dagarrangement voor u kunnen samen stellen.

Het sfeervolle Café-Brasserie Baars biedt alle mogelijkheden om te genieten van heerlijke vis- en vleesspecialiteiten. Het hotel is makkelijk bereikbaar op ca. 5 minuten afstand van de A28. Het biedt gratis parkeergelegenheid op loopafstand en overnachtende hotelgasten kunnen tegen betaling gebruik maken van de hotelgarage. Tevens is de locatie uiterst goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Door de unieke ligging temidden in de prachtige natuur is recreëren hier een tweede natuur geworden en zijn er volop recreatieve activiteiten. In de omgeving is er genoeg te zien en te beleven. Wat dacht u van een dag relaxen in sauna & beauty resort de Zwaluwhoeve? Verder atraccies als; Shopcenter Bataviastad, Paleis het Loo, de Veluwe en De Juliana toren. In december en januari kunt u schaatsen op een echte ijsbaan midden in de stad. Kom naar Harderwijk en geniet!

Moordspel bij Hotel Baars

Het spel is geschikt voor groepen tussen de 8 en 100 personen. Het is de ideale manier voor een avond vermaak voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.

 

Bij Hotel Baars vind het diner en het spel plaats in een aparte ruimte. Er bevinden zich uiteraard geen palmbomen, zandstranden en een azuurblauw zee. Deze zalen zijn wel in dinersfeer. Het kan zijn dat er meerdere groepen in de dinerruimte aanwezig zijn. U speelt het spel echter altijd met uw eigen groep aan uw eigen tafel(s).

 

  • een heerlijk drie gangen diner
  • het Miss Murder Moordspel
  • uitnodigingen voor alle deelnemers
  • de spelhost van Best Western Hotel Baars
  • locatiekosten

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 42,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 1 Dag

Andere Arrangementen van: Best Western Hotel Baars

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Best Western Hotel Baars U het volgende arrangement aan: Dolfinarium Arrangement.
Lees verder >