www.groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Wie is de Mol aan Tafel?!

Texelse uitjes

Adres  Postbus 119
Postcode  1790 AC
Woonplaats  Texel
Telefoon  0222 - 76 70 03
Fax  0888 - 48 53 05
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Texel? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Texel!

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje op Texel of weekendje Texel met een groep vrienden? Wij nodigen u uit voor een bezoek aan Texel, het Waddeneiland dat alles heeft! U kunt ontspannen in de unieke natuur van Nationale Park ‘De Duinen van Texel’, sportief een dagje uitwaaien langs het Texelse Noordzeestrand of werken aan teambuilding tijdens het spelprogramma 'Wie... is de Mol!?'.

Organiseren is ons vak en de Waddeneilanden zijn onze passie. Onze professionele begeleiders wonen en werken allemaal op Texel. Zij zijn stuk voor stuk trots op hun eiland en zetten zich 100% in voor een onvergetelijk bezoek.

Bekijk ons ruimen aanbod van dagarrangementen en avondarrangementen. Ook voor een weekend Texel of meerdaags uitje op Texel vindt u alle informatie op onze site.

We wachten u graag op aan de andere kant van het Marsdiep voor een uniek bedrijfsuitje, groepsuitje of weekend Texel. De overtocht vanaf Den Helder duurt slechts 20 minuten, maar maakt een wereld van verschil!

Wie is de Mol aan Tafel?!

De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren?Het winnende team mag uiteindelijk zijn winst aan een goed doel schenken: bijvoorbeeld KNGF geleidehonden.

 

Het Spel

Uw groep wordt in twee teams verdeeld en u ontvangt ieder een gesloten envelop. Daarin zit uw persoonlijke opdracht. Maar er staat ook in, wie de Mol is! In ieder team zit minimaal één Mol (iemand die namens het andere team de spellen probeert te saboteren door onopvallend maar wel expres fouten te maken). De mollen spelen op een geraffineerde manier hun spel, waarbij zij geen middel of valse trucs zullen schuwen om uw team te slim af te zijn. Het team dat aan het eind van de avond de meeste punten bij de opdrachten heeft behaald wint het geld uit de pot. Degene die de Mol heeft ontmaskerd ontvangt natuurlijk ook een speciale Molprijs.

 

De Mol

Tijdens het spel zijn er drie momenten dat u individueel mag raden wie de mol is in uw team. Ook hiermee zijn punten te verdienen, de zogenaamde persoonlijke punten. Deze stemming zal ook dan ook persoonlijk gebeuren. Er zijn teamopdrachten, maar steeds is daar toch die Mol onbekend aanwezig, die probeert verkeerde antwoorden te geven en uw team probeert tegen te werken. Maar wat is de goede tactiek? Teveel fout is dat goed? En wat te doen met diegene die de antwoorden echt niet wist. Een intrigerend spel van opletten, tactiek, list en sluw bedrog.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 55,00 p.p.
Prijs toelichting De drankjes zijn niet inbegrepen.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 2 of 3 uur

Andere Arrangementen van: Texelse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Workshop Salsa en Merengue.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Ik hou van Holland.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Moordspel Lunch.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Golfclinic.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Vergaderen op het strand!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Caribbean Disco Fever.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Texel Actief.
Lees verder >