Texelse uitjes

Adres  Postbus 119
Postcode  1790 AC
Woonplaats  Texel
Telefoon  0222 - 76 70 03
Fax  0888 - 48 53 05
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Texel? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Texel!

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje op Texel of weekendje Texel met een groep vrienden? Wij nodigen u uit voor een bezoek aan Texel, het Waddeneiland dat alles heeft! U kunt ontspannen in de unieke natuur van Nationale Park ‘De Duinen van Texel’, sportief een dagje uitwaaien langs het Texelse Noordzeestrand of werken aan teambuilding tijdens het spelprogramma 'Wie... is de Mol!?'.

Organiseren is ons vak en de Waddeneilanden zijn onze passie. Onze professionele begeleiders wonen en werken allemaal op Texel. Zij zijn stuk voor stuk trots op hun eiland en zetten zich 100% in voor een onvergetelijk bezoek.

Bekijk ons ruimen aanbod van dagarrangementen en avondarrangementen. Ook voor een weekend Texel of meerdaags uitje op Texel vindt u alle informatie op onze site.

We wachten u graag op aan de andere kant van het Marsdiep voor een uniek bedrijfsuitje, groepsuitje of weekend Texel. De overtocht vanaf Den Helder duurt slechts 20 minuten, maar maakt een wereld van verschil!

Moordspel Lunch

In dit spannende en vooral interactieve detective theaterspel moet u gezamenlijk binnen één middag de moord aan uw eigen tafel oplossen. Dit dagarrangement op Texel is zeer geschikt voor kleinere groepen.

 

Bij aankomst op uw dagarrangement op Texel ontvangt u, zenuwachtig nippend aan uw welkomstdrankje, de karakteromschrijving (script) en kunt u, onder grote hilariteit, uw bijpassende theaterkleding uitkiezen op de locatie zelf.

 

Deze Moordlunch is een combinatie van aandachtig luisteren, toneelspelen, leren improviseren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen, subtiel denkwerk en een ferme lach. Laat u inspireren door een goede en uitgebreide lunch en een passende locatie in stijl ingericht. Laat inspecteur Sanderinck (met cee kaa) u aan het eind van het eiland vertrekken of moet u nog een nachtje blijven? De Moordlunch tijdens uw arrangement op Texel is ook te spelen in het Engels

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 45,00 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 4 uur

Andere Arrangementen van: Texelse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Workshop Salsa en Merengue.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan Tafel?!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Ik hou van Holland.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Golfclinic.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Vergaderen op het strand!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Caribbean Disco Fever.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Texelse uitjes U het volgende arrangement aan: Texel Actief.
Lees verder >