www.groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Moord aan de Maas

Rotterdamse uitjes

Adres  Postbus 23504
Postcode  3001 KM
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  088 - 848 53 10
Fax  088 - 848 53 01
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Rotterdam? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Rotterdam!

Voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam bieden wij u het meest uitgebreide aanbod met originele uitjes en arrangementen. Bekijk alle uitjes en boek het personeelsuitje in Rotterdam dat bij uw bedrijf past.

Rotterdam, stad aan de Maas, heeft vele schoonheden die wij graag tijdens uw bedrijfsuitje met u delen. Bekend zijn natuurlijk de Euromast en de Erasmusbrug, maar kent u ook de oudste wolkenkrabber van Europa en wist u dat het oudste standbeeld van Nederland in Rotterdam staat?

Theater, cultuur, het stadsstrand, de mooiste voetbalclub van het land en nog veel meer. Een uitje in Rotterdam betekent feest aan de Maas in de vele feestlocaties aan de boulevard!

Voor uw bedrijfsuitje en feest in Rotterdam zijn dus genoeg ingrediënten om een fantastische dag en avond te beleven! Uw eisen, wensen en budget zijn het uitgangspunt voor uw personeelsuitje en bedrijfsfeest met of zonder overnachting in Rotterdam.

Moord aan de Maas

Bent u in staat de dader aan te wijzen? Door de vraagstukken uit het dossier op te lossen, komt u steeds een stapje verder. Maar de tijd dringt, wint u de strijd van uw collega rechercheurs?

 

Er zijn drie verdachten mét motief. Maar wie is er schuldig aan deze laffe daad? Ieder spoor loopt dood. Kunt u met uw team een doorbraak forceren? Het moordspel in de Rotterdamse binnenstad waar de rillingen van over uw rug lopen!

 

De zaak:
Coffeeshop eigenaresse Martina Vernandes is op mysterieuze wijze vermoord. Haar lichaam is gevonden aan de Maas. De recherche van bureau Rotterdam -Rijnmond heeft drie verdachten: een huisbaas, een medewerkster van de coffeeshop en een oude geliefde van Martina. Wie is schuldig en waar is al het geld gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? Was het geld wel van Martina? En zit de recherche wel op het goede spoor? Allemaal zaken die u moet ontrafelen. Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

 

- Inclusief 1 consumptie
- Optioneel: een heerlijk diner na afloop, waar alle feiten over deze moord nog eens met een gezellige knipoog kunnen worden doorgesproken.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 22,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 3 uur

Andere Arrangementen van: Rotterdamse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Ik hou van Holland.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Dinner & Dance.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Visagie workshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan Tafel?.
Lees verder >