www.groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Spannendste Groepsreis

Museumstoomtram

Adres  Van Dedemstraat 8
Postcode  1624 NN
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229-214862
Fax  0229-216653
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur! Wielen zingen en stoom sist. Vanaf de houten banken of het zachte pluche in de tram hoort en ziet u een verhaal uit een andere tijd. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams over het Westfriese platteland en tussen Enkhuizen en Medemblik vaart u met het grote museumschip over het IJsselmeer.

Bezoek de Museumstoomtram en stap in voor de spannendste reis door de tijd. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is het geregistreerde museum over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland.

Het hele jaar door organiseert de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik speciale ritten en evenementen, waarbij wij met onze historische collectie Nederlandse stoomlocomotieven, rijtuigen en goederenwagens de historie van de stoomtram in ons land nader belichten.

Spannendste Groepsreis

De Historische Driehoek De Historische Driehoek is de dagtocht, waarin de oude Westfriese steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen door stoomtram, boot en trein met elkaar worden verbonden.Meer informatie over de Historische Driehoek.


De Historische Driehoek biedt vele mogelijkheden om uw dagje uit in te vullen met de stoomtram of de boot of een combinatie van stoomtram en boot. Ook zijn combinaties met een bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, het Bakkerijmuseum in Medemblik, of een stadswandeling met gids in één van de drie steden van de Historische Driehoek mogelijk.

Tijdens de boottocht is het mogelijk om in één van de salons te lunchen of een lekker kopje koffie met gebak te nuttigen. In iedere stoomtram rijdt een buffetwagen mee voor een kopje koffie met iets lekkers. Ook in de stoomtram is het mogelijk een lunch te gebruiken of te dineren.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 10,00
Prijs toelichting www.museumstoomtram.nl
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur verschillende tijdsduren mogelijk

Andere Arrangementen van: Museumstoomtram

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt Museumstoomtram U het volgende arrangement aan: Een Heerlijke Reis door de Tijd.
Lees verder >

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt Museumstoomtram U het volgende arrangement aan: Dagje uit.
Lees verder >