www.groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Wine & Dine Arrangement

Het Manhattan Hotel Rotterdam

Adres  Weena 686
Postcode  3012 CN
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  010 430 2000
Fax  010 430 2001
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Het Manhattan Hotel Rotterdam, voorheen The Westin Rotterdam, het enige 5-sterren hotel in Rotterdam, is de ideale basis van waaruit u deze energieke stad kunt ontdekken tijdens uw uitstapje. Gezellig een stukje cultuur proeven, als stedentrip en heerlijk culinair genieten! Het hotel is centraal gelegen in het financieel en zakelijk district en tevens in de nabijheid van het winkelcentrum.

Het Manhattan Hotel Rotterdam heeft alle faciliteiten en services die u van een 5-sterren hotel mag verwachten. Voor groepsuitjes kunt u zeker bij ons terecht voor een dagje uit. The Gym, onze fitness center waar u gratis gebruik van kunt maken, is recentelijk helemaal voorzien van de nieuwste Technogym fitnessapparatuur. Dit is de perfecte plaats om de stress van het dagelijks leven achter u te laten en is 24 uur per dag geopend.

Het Manhattan Hotel Rotterdam heeft meerdere arrangementen aan te bieden. U kunt genieten van een ontbijt, lunch en diner bij The Restaurant, een moment ontspannen in The Lobby Lounge, of een verfrissend drankje nuttigen in The Bar.

Wine & Dine Arrangement

Combineer een ontspannend dagje weg in een 5-sterren Superior kamer met een avond vol culinaire verrassingen in The Restaurant van The Manhattan Hotel Rotterdam! Begin de avond met een (Manhattan) cocktail in The Bar en geniet van een onvergetelijk weekend in Rotterdam. Het 4-gangendiner wordt in stijl geserveerd en gecombineerd met een exclusief wijnarrangement voor de ultieme beleving.

 

Het arrangement is inclusief:

 

* Een overnachting in een tweepersoons Superior kamer

* Uitgebreid ontbijt buffet in The Restaurant voor 2 personen 
* Een welkom cocktail in The Bar voor 2 personen 
* Een culinair 4-gangendiner voor twee inclusief wijnarrangement in the Restaurant

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs €225.00
Prijs toelichting voor een tweepersoonskamer.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 2 Daags

Andere Arrangementen van: Het Manhattan Hotel Rotterdam

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Het Manhattan Hotel Rotterdam U het volgende arrangement aan: Shop Arrangement.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Het Manhattan Hotel Rotterdam U het volgende arrangement aan: Cultureel Arrangement.
Lees verder >