www.groepsarrangementen.nl > Zeeland > > Pirates of the Caribbean

De Zeeuwse Gasten

Adres  Postbus 96
Postcode  4328 ZH
Woonplaats  Burgh Haamstede / Brouwersdam
Telefoon  0111 - 450045
Fax  0111-450055
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
De Zeeuwse Gasten is de nieuwe bedrijfsnaam van Forest Hill. De Zeeuwse Gasten staan voor het organiseren van actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen.

De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Pirates of the Caribbean

Ontvangst en uitleg
Op één van de gezellige strandtenten wordt u ontvangen met koffie / thee en heerlijke zelfgemaakte appeltaart. De instructeur zal de groep ontvangen op de strandtent, na de koffie zal er kort verteld worden wat de planning van de middag of ochtend is, welke activiteiten er precies gedaan gaan worden zal voor iedereen een verassing blijven.

 

 

Activiteiten
Bij alle activiteiten zijn er goudstukken te verdienen, het team met de meeste goudstukken mag als eerste op zoek gaan naar de verborgen schat.
Alle teams beginnen met het beginspel, dit bestaat uit verschillende rondes. Elke ronde wordt er één persoon uit het team uit gekozen om de verovering aan te gaan, er zullen verschillende voorwerpen veroverd en veilig gesteld moeten worden.

 

Kanonskogelspel, maak een zo goed mogelijk werkende katapult en de schiet de kogels zo ver mogelijk weg.
Gladiatoren spel, daag iemand uit het andere team uit en "vecht"uit wie de sterkste is. Het vechten gebeurt in dit geval zonder vuisten maar met zachte stootkussens. Zo zal er niemand ‘lichamelijk' gewond raken.
Enteren, in estafette vorm moeten de teams proberen om met de kajak zoveel mogelijk materialen uit de raft die op het water ligt naar de kant te vervoeren, er zijn natuurlijk wel een paar regels waar de teams zich aan moeten houden.
Rumrace, welk team is het beste bestand tegen tollende benen? Dat wordt tijdens dit spel getest.
Puzzel, om alvast te oefenen voor het vinden van de schat moeten er verschillende puzzels opgelost worden met de 7 tangram puzzelstukken. Het team dat binnen de tijd de meeste puzzels kan maken verdiend de meeste goudstukken.


Afsluiting
Als alle activiteiten gedaan zijn, worden de goudstukken verdeeld en krijgen de teams een schatkaart, het team dat als eerste de schat vind is de winnaar. In de schatkist zit de prijs die gewonnen is door het team.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 48,50 p.p.
Periode april - oktober
Duur 4 uur

Andere Arrangementen van: De Zeeuwse Gasten

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt De Zeeuwse Gasten U het volgende arrangement aan: Strand & Teambuilding.
Lees verder >

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt De Zeeuwse Gasten U het volgende arrangement aan: Water & Wind.
Lees verder >

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt De Zeeuwse Gasten U het volgende arrangement aan: Buiten menu.
Lees verder >

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt De Zeeuwse Gasten U het volgende arrangement aan: Citygame The Target.
Lees verder >