www.groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Lasergame-arrangement

Laser Sensation

Adres  Hoofdstraat 165
Postcode  7311 AW
Woonplaats  Apeldoorn
Telefoon  055.5217640
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
LASERGAME; FANTASY BECOMES REALITY !!
Let the future happen now !

Soms lijkt het onwerkelijk. Alsof je droomt. Het is een wereld die je niet kent: mystiek, futuristisch, spannend, onvoorspelbaar, maar veelal fascinerend...
Voorzichtig beweeg je je voort. Gespannen afwachtend. Waar is iedereen? Mist belemmert je zicht. Plots sta je oog in oog met een tegenstander. Je aarzelt geen seconde en haalt de trekker over. Een snelle flits vanuit de lasergun...

Raak! Je voelt je heel even overwinnaar, maar er dreigt opnieuw gevaar. Snel verdwijn je in de mist. Op zoek naar de volgende overwinning...

Het Party en Lasergame centrum gelegen aan het uitgaansplein is het middelpunt van Apeldoorns immer bruisende uitgaanscentrum. Op een oppervlakte van bijna 1000 m2, verdeeld over twee verdiepingen, vindt u niet alleen de enorme Lasergame arena, maar ook een Grand Cafe met twee bijzondere sfeervolle bar's. Hier heeft u een riant uitzicht op alles wat zich op het Caterplein afspeelt.

Uiterst attractief.
In de fascinerende Lasergame Arena kunt u een attractief Hi tech electronisch tik-spel beleven. Een spel waarbij actie en spanning voor talloze opwindende, futuristische spelmomenten kunnen zorgen. U bent uitgerust met een volkomen ongevaarlijke LASERGUN en LASERPACK en speelt individueel of groepsgewijs in een elektronische jungle van maar liefst 450 m2.

Spanning en Uitdaging.
De binnenkomst in de speelruimte (arena) wordt vanaf het eerste moment beleefd als spannend en uitdagend. Rookmachines, flashlights, muziek en tal van feitelijke en elektronische obstakels zijn gezamenlijk uitermate sfeerbepalend.

Lasergame-arrangement

Een arrangenment bestaat uit 2 x een lasergame en een bijzonder sfeervol buffet (naar keuze). We beginnen met de ontvangst in het Partycentrum, gevolgd door de eerste speluitleg en daarna het eerste spel. Als u aan het lasergamen bent wordt door ons het buffet klaargezet.

Na het eerste spel en het ontvangen van de scoresheets gaat u gezellig en zeer smaakvol eten. Na afloop van het buffet wordt een tweede game gespeeld. Dit arrangement is middag- of avondvullend.

Prijzen arrangementen:
(p.p. incl. 2 maal lasergames)
* Thais € 33.00
* Indonesisch € 32.00
* Caraibisch € 31.30
* Italiaans € 30.85
* Veluws € 29.50
* Barbecue € 29.00
* Laser Sensation € 28.50

* U kunt dagelijks (behalve op maandag) reserveren vanaf 14.00 uur.
* Arrangementen zijn te boeken voor groepen vanaf 8 personen.
* Voor arrangementen van 8 tot 14 personen geldt een toeslag van EUR 1,50 per persoon.
* Reserveringen kunt u tot 48 uur voor aanvang wijzigen. Daarna zijn wij genoodzaakt de "keukenkosten" door te berekenen.
* Sorbet of IJsbuffet gaarne reserveren bij de boeking.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via ÊÊn van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Zie boven bij de omschrijving van het arrangement.