www.groepsarrangementen.nl > Flevoland > > Outdoor arrangementen en vergaderen

Dorhout Mees.

Adres  Strandgaperweg 30
Postcode  8256 PZ
Woonplaats  Biddinghuizen
Telefoon  0321- 331138
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Dorhout Mees: Een trefzekere kans!

Dorhout Mees is een aantrekkelijke accommodatie gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. Voor groepen tot ongeveer 750 personen biedt Dorhout Mees een keur aan activiteiten. De tijd die u wilt besteden kan variëren van een uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel, kortom: de locatie bij uitstek!

Dorhout Mees combineert inspanning met ontspanning. Er zijn zalen van 5 tot circa 500 personen voor vergaderingen, trainingen, seminars en presentaties. Een luxueus hotel met 42 kamers voor meerdaagse bijeenkomsten en een bijzonder en uitgebreid restaurant voor "sfeer" gerechten.

Voor avontuur kunt u ook bij Dorhout Mees terecht. Op het adventure terrein heeft u o.a. de mogelijkheid tot 4WD terreinrijden, quad parcours, teamwork, hindernisbaan en abseilen/ toggelen van de hoge toren. Meedoen aan deze actieve en spannende evenementen is een enerverende beleving die stimulerend en motiverend werkt en daarbij een onuitwisbare indruk achterlaat.

De populaire golfsport drukt bij Dorhout Mees inmiddels een zeer grote stempel op het mega complex. De fraai uitgebreide 18 holes Main Course voor spelers in het bezit van GVB, de 9 holes Home Course voor spelers met baanpermissie en de 9 holes Par 3 baan onder begeleiding maken golfcentrum Dorhout Mees voor elk type golfer toegankelijk. Iedereen is welkom! Op de overdekte driving range staan gediplomeerde instructeurs en golf-professionals van Dorhout Mees voor u klaar om u bij uw activiteiten te begeleiden.

Al deze activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van Dorhout Mees een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek.

Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich direct thuis bij Dorhout Mees, de ideale combinatie van "business" en "pleasure".

Outdoor arrangementen en vergaderen

Vergadering, lancering van een nieuw product, workshop of een groot (thema) feest in een inspirerende en ontspannende omgeving. Alle ingrediënten voor een succesvolle meeting zijn aanwezig. Comfortabel ingerichte zalen met daglicht die voorzien zijn van audiovisuele middelen.

Een aantal zalen zijn door een uniek geluidsisolerend schuifwandensysteem naar wens in grootte te variëren. Persoonlijke aandacht en professionele service staan bij ons hoog in het vaandel.

Een voorbeeld van een compleet programma met teambuilding treft u onderstaand aan.

Arrangement II / € 56,- p.p.; Tijdsduur 3 uur

* Ontvangst gasten met koffie, thee en krentenmik
* Aanvang actief programma:
- Toggelen van onze hoge toren
- Quad parcours
- Golf, driving range o.l.v. onze professional, inclusief gebruik materiaal
- Ringsteken met paard en wagen
- Tussen de activiteiten door pauze met frisdrank
* Einde programma

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 46,00 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 3 uur

Andere Arrangementen van: Dorhout Mees.

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Diverse golfarrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Schietarrangement A.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Adventure.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Diverse Dagarrangementen.
Lees verder >