www.groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Groepsdagtochten; vertrouwd, verrassend en verfrissend

VVV Kampen-Zwolle-Overijssels Vechtdal

Adres  Grote Kerkplein 14
Postcode  8011 PK
Woonplaats  Zwolle
Telefoon  038-4222299 (ma-vr 9.00-15.30 uur).
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellendag? Bij ons bent u aan het juiste adres! De regio Kampen-Zwolle-Overijssels Vechtdal kenmerkt zich door door een rijkdom aan cultuur, natuur en water en is hierdoor uitermate geschikt voor een dagje uit! Wat dacht u bijvoobeeld van een tocht met een rondvaartboot, zeeppaal worstelen, een Herman Brood steproute of een quadrace? Bij ons in de regio kan het allemaal!


Groepsdagtochten; vertrouwd, verrassend en verfrissend

Op verschillende locaties kan men een actieve en sportieve dag beleven met verschillende ludieke spelen.Van (boeren)golfspel tot spelen te paard, van zeeppaal worstelen tot bijvoorbeeld een quadrace. Een tocht met een rondvaartboot, met de ‘GreenBikes’ of een ‘Mien Ruys Tea & Garden Country Tour’ heeft eveneens op menigeen een grote aantrekkingskracht. In de omgeving van Giethoorn en Hardenberg kan men een sensationele uitdaging aangaan op het gebied van GPS-tochten. Dit is een High-Tech versie van schattenjacht, waarbij per satelliet de weg gevonden moet worden over land en water. Een Bumperboat estafette maakt het geheel compleet.

In Zwolle kan men het Herman Broodarrangement nu boeken vanaf 2 personen. Met zijn lievelingsvervoermiddel, de step, kunt u de stad eens bekijken door de ogen van deze spraakmakende kunstenaar en rocklegende.

Tenslotte kan elk arrangement afgesloten worden met één van de vele culinaire mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?
Meer informatie over onze groepsdagtochten is te lezen op onze website www.vechtdalvvv.nl of in de Groepsdagtochtengids 2006, welke gratis verkrijgbaar is bij de VVV kantoren in Kampen-Zwolle en het Overijssels Vechtdal.

De programma's in de Groepsdagtochtengids zijn ook terug te vinden in de landelijke groepsarrangementengids, die voor € 1,50 bij alle VVV kantoren in Nederland te verkrijgen is.

De groepsarrangementen kunnen geboekt worden bij de afdeling Groepsdagtochten van de VVV, tel. 038-4222299 (ma-vr 9.00-15.30 uur). Desgewenst kunnen arrangementen op maat gemaakt worden.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.