www.groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Walkaround Arrangementen

Around Town City Events

Adres  Overblaak 104
Postcode  3011 MH
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  010-4776477
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Op zoek naar de ultieme stadsbelevenis? AroundTown CityEvents verzorgt niet alleen steptochten, bike tours en wandelingen, maar organiseert ook complete dagprogramma's. Of het nu gaat om een bedrijfsevent, een bijzondere afsluiting van een congres, een zakelijke bijeenkomst of teambuilding-sessie. Wij leveren u een onvergetelijke stadsbelevenis op maat.

Op basis van uw wensen en de samenstelling van uw groep nemen wij u de gehele organisatie uit handen. We hebben uitstekende contacten met restaurants, hotels en winkels en kunnen daardoor uit het brede aanbod een perfect arrangement samenstellen. U kunt ook een van de thema tours kiezen die we speciaal voor u hebben samengesteld of een culinair arrangement.

AroundTown
Is een professioneel, creatief en dynamisch onafhankelijk bureau gespecialiseerd in het begeleiden c.q. organiseren van sportieve city events.Te voet, per step of per originele beachcruiser worden tours en dagarrangementen samengesteld.

AroundTown is een organisatiebureau waarin stadsbelevenissen en sportieve activiteiten gecombineerd worden. Het aanbod dag(-en meerdaagse) arrangementen is uitgebreid.

Kernwaarden zijn:
• Flexibel
• Betrouwbaar
• Sportief
• Relationeel

Breed en creatief
AroundTown biedt, door middel van een brede en creatieve visie, een professionele kijk op stadsbelevenissen. Kortom, een modern bureau met kennis van zaken en taken!

AroundTown bedenkt, ontwikkelt, programmeert en produceert. Daarmee biedt AroundTown totaalpakketten op maat op het gebied van stadsarrangementen. Met frisse ideeën en een daadkrachtige uitvoering zijn er verscheidene sportieve en culturele evenementen en projecten opgestart en uitgevoerd. Conceptontwikkeling, organisatie en facilitaire ondersteuning. Plezier hebben, de stad ontdekken, actief bezig zijn is de leukste manier om Rotterdam te ervaren.

Walkaround Arrangementen

* Ontdek de stad

 

Met een ervaren stadsgids gaat u op pad door Rotterdam. Een team van 25 gidsen staat voor u klaar om u door de stad te loodsen. Ervaren Rotterdammers maar ook specialisten op verschillende thema's. Verschillende talen oa. Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch en zelfs Chinees.

 

* Wandelingen

 

Verschillende thematiseerde wandelingen zijn mogelijk.Waterstad | Architectuur | Stadshavens | Scheepsvaartkwartier Lloydkwartier | Kop van Zuid | Brandgrens Maar ook specifieke stadsdelen zoals de volksbuurt Crooswijk, het statige Kralingen of het multiculturele Oude Westen met historisch Delfshaven. Ook Aad Engelfriet heeft een speciale route uitgezet door Rotterdam.

 

* EatAround

 

Een culinaire tour door Rotterdam. Op pad met een ervaren gids met een 3 gangendiner op verschillende locaties. Dit betekent dat u de verschillende gangen van een diner in verschillende restaurants nuttigt. Afhankelijk van uw wensen en de route die u stept wordt er een selectie gemaakt van de restaurants. Likkerbarend lekker en sportief.

 

Onze gidsen kunnen worden ingezet voor het wandelen, op de bus, in een tram, op een boot en andere vervoersmiddelen.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 15,00 p.p.
Prijs toelichting Walk around wandelingen
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dagdeel

Andere Arrangementen van: Around Town City Events

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Around Town City Events U het volgende arrangement aan: StepAround Arrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Around Town City Events U het volgende arrangement aan: GPS en Fotospeurtochten.
Lees verder >