www.groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Vergaderarrangementen

Landgoed Avegoor

Adres  Zutphensestraatweg 2
Postcode  6955 AG
Woonplaats  Ellecom
Telefoon  0313 - 430600
Fax  0313 - 430627
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Laat u volop inspireren en kom helemaal tot rust. Aan de rand van de Veluwe, tussen de oude beuken, waar koninklijke allure en ongedwongen gastvrijheid elkaar ontmoeten. Eens was Landgoed Avegoor het verblijf van Nederlandse vorsten en vorstinnen. Zij hulden zich in luxe en omringden zich met de goede dingen van het leven. Wij laten u graag ervaren hoe wij deze rijke traditie voortzetten.

Beleef ons landgoed. De mogelijkheden zijn oneindig. Proef onze culinaire kunsten in een van onze drie bijzondere en trendy restaurants. Logeer in een van onze luxe suites die door topdesigners zijn ingericht en neem een verfrissende duik in ons zwembad. Neem een glas wijn bij de haard of een frisse salade op het terras. Of bewonder onze Art-collectie; wij verrassen u met steeds wisselende exposities.

En of u ons bezoekt met uw zakelijke partners of met uw vrienden of familieleden... wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Laat ons u inspireren. Het is onze passie om uw verblijf tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.

Vergaderarrangementen

 

Onze gastvrijheid, in combinatie met Modern Art, maken ons hotel tot de beste keus voor uw bijeenkomst. Na een inspannende dag kunt u heerlijk dineren, napraten in de lounge of een wandeling maken door ons park.

 

 

Het 14e eeuwse landhuis is gelegen op het negen hectares groot landgoed en wordt omringd door eeuwenoude beuken en eikenbomen. Het landgoed bevindt zich in het snijvlak van de schitterende Posbank en de onstuimige IJssel. Van 1648 tot 1800 gebruikte de familie van Oranje het landgoed voor de traditionele fazanten- en zwijnenjacht. De rust uitstralende omgeving biedt de juiste atmosfeer voor uw bijeenkomst. In deze ongedwongen sfeer voelt iedereen zich direct thuis.

 

Om de onbegrensde mogelijkheden zelf te ervaren, nodigen wij u graag uit voor een rondleiding, desgewenst inclusief een heerlijke lunch. Maak hiervoor een afspraak, tel. 0313 430 600.

 

 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 35,00 p.p.
Prijs toelichting vergaderarrangement v.a. € 35,00
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag en meerdaags

Andere Arrangementen van: Landgoed Avegoor

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Landgoed Avegoor U het volgende arrangement aan: Teambuilding op Landgoed Avegoor.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Landgoed Avegoor U het volgende arrangement aan: Blooming High Tea Landgoed Avegoor.
Lees verder >