www.groepsarrangementen.nl > Limburg > > Maastricht te fiets, te water en te voet

Maastricht Events Company

Adres  Alexander Battalaan 27
Postcode  6221 CA
Woonplaats  Maastricht
Telefoon  043-4506555
Fax  043-4506556
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Maastricht Events Company. Uw evenementenbureau in Maastricht en het heuvelland

Alles is mogelijk in Maastricht en het heuvelland! Limburg heeft zoveel moois te bieden. Het overbekende Zuid-Limburgse heuvelland met het prachtige landschap, de zonovergoten hellingen 'n Maastricht met haar vele terrassen, Bourgondische inslag en gevoel voor gezelligheid.

Maastricht is bij uitstek geschikt voor al uw zakelijke (meerdaagse) evenementen. Uw vergadering in een sfeervolle mergelgrot, uw feest in een schitterend kasteel, uw teambuilding programma als opdrachtenrace door de stad, wij denken met u mee! Onze met zorg samengestelde activiteiten en arrangementen, geven een helder overzicht van wat er zoal mogelijk is in Maastricht en het heuvelland.

Veer zien uuch gere in Mestreech es uzze gas!

Bedrijfsuitjes
Leer Maastricht en uw collega 's beter kennen met één van de originele bedrijfsuitjes van Maastricht Events Company. Ons brede aanbod in dag- en avondarrangementen in Maastricht geeft u de mogelijkheid om een origineel bedrijfsuitje in Maastricht te beleven. Wat dacht u van een spannende tocht langs de mooiste plekjes van Maastricht, een fietstocht door het heuvelland, een rondleiding door de mergelgrotten van Valkenburg of een Limburgse vlaai workshop?

Naast het uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes, is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren. Daarnaast kunt u ook merendeel van onze activiteiten los boeken.

Voor al uw evenementen in Maastricht: Maastricht Events Company.

Maastricht te fiets, te water en te voet

10:00 - 12:30 Fietsvaria

Uw dagje uit start met een fietstocht door het centrum van Maastricht. In teamverband ontdekt u allerlei bekende en onbekende plekjes. Zo komt u langs de oude stadswallen, fietst u over de Sint Servaasbrug en passeert u het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein. U komt ook door het minder bekende, maar ó zo mooie Jekerkwartier. Ondertussen moet u wel de vragen goed beantwoorden én uw kopman(vrouw) in de gaten houden!

 

12:30 - 13:45 Lunch

 

14:00 - 17:00 Door Maas en Mergel

U vaart over de Maas langs het moderne Céramique, het Bonnefantenmuseum en het Gouvernemen. Vanaf het water heeft u een prachtig uitzicht over de oude stad. De rondvaartboot brengt u naar de voet van de beroemde Sint Pietersberg waar u van boord gaat. Onder leiding van een ervaren gids maakt u kennis met het verborgen verleden van de kilometerslange gangen. Eeuwenoude inscripties, mergelmysteries en verrassende anekdotes passeren de revue tijdens deze rondleiding door de grotten. Na dit ondergrondse avontuur stapt u weer op de rondvaartboot, die u terugbrengt naar het centrum van Maastricht.  

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 67,50 per persoon
Prijs toelichting Exclusief BTW
Periode Het hele jaar mogelijk.
Duur Dag of dagdeel

Andere Arrangementen van: Maastricht Events Company

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Maastricht Events Company U het volgende arrangement aan: Rat Race Maastricht.
Lees verder >