www.groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Golfclinic en golfles

Golfbaan Delfland

Adres  Abtsrechtseweg 1
Postcode  2636 HZ
Woonplaats  Schipluiden
Telefoon  015 - 3801796
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Golfbaan Delfland is de ideale locatie om als bedrijf, club of vriendenkring een aantal uren sportief bezig te zijn. Wij organiseren clinics voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons een clinic boeken met groepen van 10 tot 100 personen. Ook kunt u een clinic combineren met een vergadering in één van onze zalen en een lunch of diner in ons paviljoen.

Zakelijke bijeenkomsten kunnen heel makkelijk gecombineerd worden met activiteiten op de golfbaan. 's-Morgens nog een vermoeiende vergadering in onze vergaderaccommodatie (30 personen), en 's-middags alle spanning eruit en lekker actief bezig zijn.

Zaken doen in een ontspannen omgeving? Golfbaan Delfland leent zich daar perfect voor. Dit prachtige golfcomplex ligt als een 'groene oase van rust' met beeldschone vergezichten tussen Den Haag en Rotterdam.

Golfclinic en golfles

Er wordt geoefend op de driving range waar er gekeken wordt naar de juiste grip op de golfclub, juiste houding en de swing.

Het geleerde kan in praktijk gebracht worden door op de par 3 baan een kleine wedstrijd te lopen. Om de gasten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden worden per professional maximaal 10 personen in een groep ingedeeld.

Zijn er binnen de groep mensen met een GVB?De 18 holes Championship Course van Golfbaan Delfland is een baan die spelers van elke handicap een uitdaging vinden. Deze fraaie par 72 wedstrijdbaan, met een totale lengte van 5835 meter, is opgebouwd uit 4 holes par 5, 10 holes par 4 en 4 holes par 3.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs V.a. €15,00 p.p
Prijs toelichting 2- uurs clinic €25 p.p. 3 uurs
Periode Het gehele jaar mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Golfbaan Delfland

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Golfbaan Delfland U het volgende arrangement aan: Vergaderen en golfen.
Lees verder >