www.groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Ontdek je plekje – Hoorn per Tuk Tuk

Hoorn Events

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In Hoorn is alles mogelijk, Hoorn moet je voelen!

Hoorn is een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad, kortom: een stad waar voor ieder wat wils te doen, zien, en beleven is. Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, de veelvoud aan monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer. Ook een bekende attractie is de wekelijkse kaasmarkt in Hoorn.

De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit. Wilt u uw zakelijke bijeenkomst in Hoorn op een unieke locatie laten plaatsvinden? Wilt u uw teambuilding-evenement in Hoorn op een ludieke wijze ervaren? Wilt u uw familie- of vriendenuitje in Hoorn vol plezier beleven? Op zoek naar een leuke invulling voor uw vrijgezellenfeest in Hoorn? Bent u op zoek naar een uniek spelprogramma in Hoorn? Bent u toe aan een verfrissend bedrijfsuitje in Hoorn en omstreken? Uw bedrijfsuitje in Hoorn is gegarandeerd geslaagd als u het aanbod van Hoorn Events heeft gezien. Bent u klaar voor een verrassende rondleiding in Hoorn met uw gezelschap? Hoorn Events organiseert uw groepsarrangement in Hoorn op professionele wijze!

Evenementenbureau Hoorn Events is dè full service Hoorn- en Westfrieslandspecialist waar het gaat om groepsuitjes in Hoorn. Hoorn Events helpt u graag bij het organiseren van uw groepsarrangement in Hoorn; bijvoorbeeld uw personeelsuitje, bedrijfsfeest, teambuilding- of meetingarrangement, meerdaags hotelarrangement of (meerdaagse) zeiltocht vanaf Hoorn. Ook voor aankleding en entertainment op locatie bent u bij evenementenbureau Hoorn Events op het juiste adres. Hoorn Events, voor al uw evenementen en groepsarrangement in Hoorn, want….……Hoorn zien is beleven!

Het evenementenbureau Hoorn Events richt zich op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt (vanuit zowel binnen- als buitenland), en denkt graag mee over een passende invulling van ook ùw arrangement.

Ontdek je plekje – Hoorn per Tuk Tuk

Ontdek je plekje - Hoorn per Tuk Tuk.

12:00 uur Lunch in Hoorn
Een lekker 12 uurtje wordt u geserveerd in een gezellig restaurant of lunchroom in het centrum van de stad of net daarbuiten.

13:30 uur Tuk Tuk
De Tuk Tuk, wie kent ze niet? U wordt met diverse Tuk Tuks opgehaald. Uw gezelschap gaat van start met een echte experience tour door Hoorn! U ontdekt de bijzonderste plekjes van Hoorn. De chauffeur zorgt ervoor dat u niets mist vanuit dit hilarische vervoersmiddel. Vanuit de Tuk Tuk bent u één met het Hoornse straatleven en alles wat daarmee samenhangt. U zult genieten van deze ‘rijdende voorstelling'.

15:00 uur Borrel
Uw gezelschap sluit de Tuk Tuk tour af in één van de mooie Hoornse monumenten, waarin tegenwoordig een prachtig grand café is gevestigd. Uw gezelschap nuttigt een aantal consumpties van de Hollandse bar en bijpassende hapjes

15:30 uur Picture Hoorn
Picture Hoorn is een fotogame door de binnenstad van Hoorn in teamverband. De begeleider van Hoorn Events stuurt uw gezelschap voorzien van alle informatie en benodigdheden in teamverband op pad. Picture Hoorn is een speurtocht door de stad waarbij de teams aan de hand van diverse ludieke foto opdrachten zich een weg door de stad banen. Het oplossen van vragen en het maken van de juiste foto's op de juiste plekken behoren mede tot de inhoud van deze game. Creativiteit, logisch nadenken en teambuilding spelen in Picture Hoorn en belangrijke rol. Voor zowel de doener als de denker is dit een spel vol humor en creativiteit!

18:00 uur Diner in Hoorn
In het centrum van Hoorn vindt ter afsluiting van deze afwisselende dag een heerlijk driegangen diner plaats voor uw gezelschap. U nuttigt dit diner in een sfeervol restaurant, brasserie of grand café in het compacte stadshart van Hoorn. Alle drankjes van de Hollandse bar zijn tevens inclusief

21:00 uur Afsluiting

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 169,00 p.p. ( ex BTW)
Prijs toelichting Eten en Drank zijn inclusief!
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Vanaf de middag t/m de avond

Andere Arrangementen van: Hoorn Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Nachtje of weekendje Hoorn.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Dansen en sjansen!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Thema arrangementen, themadiner.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Hoorn in the Picture.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Paardig dagje uit in Hoorn.
Lees verder >