www.groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Nachtje of weekendje Hoorn

Hoorn Events

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In Hoorn is alles mogelijk, Hoorn moet je voelen!

Hoorn is een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad, kortom: een stad waar voor ieder wat wils te doen, zien, en beleven is. Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, de veelvoud aan monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer. Ook een bekende attractie is de wekelijkse kaasmarkt in Hoorn.

De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit. Wilt u uw zakelijke bijeenkomst in Hoorn op een unieke locatie laten plaatsvinden? Wilt u uw teambuilding-evenement in Hoorn op een ludieke wijze ervaren? Wilt u uw familie- of vriendenuitje in Hoorn vol plezier beleven? Op zoek naar een leuke invulling voor uw vrijgezellenfeest in Hoorn? Bent u op zoek naar een uniek spelprogramma in Hoorn? Bent u toe aan een verfrissend bedrijfsuitje in Hoorn en omstreken? Uw bedrijfsuitje in Hoorn is gegarandeerd geslaagd als u het aanbod van Hoorn Events heeft gezien. Bent u klaar voor een verrassende rondleiding in Hoorn met uw gezelschap? Hoorn Events organiseert uw groepsarrangement in Hoorn op professionele wijze!

Evenementenbureau Hoorn Events is dè full service Hoorn- en Westfrieslandspecialist waar het gaat om groepsuitjes in Hoorn. Hoorn Events helpt u graag bij het organiseren van uw groepsarrangement in Hoorn; bijvoorbeeld uw personeelsuitje, bedrijfsfeest, teambuilding- of meetingarrangement, meerdaags hotelarrangement of (meerdaagse) zeiltocht vanaf Hoorn. Ook voor aankleding en entertainment op locatie bent u bij evenementenbureau Hoorn Events op het juiste adres. Hoorn Events, voor al uw evenementen en groepsarrangement in Hoorn, want….……Hoorn zien is beleven!

Het evenementenbureau Hoorn Events richt zich op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt (vanuit zowel binnen- als buitenland), en denkt graag mee over een passende invulling van ook ùw arrangement.

Nachtje of weekendje Hoorn

Uiteraard staan wij open voor een op maat samengesteld hotelarrangement in Hoorn. Wij zorgen er graag voor dat u in een prima hotel in Hoorn verblijft. Uw hotel in Hoorn is 3- of 4 sterren en is gelegen in het centrum van de stad. Of u kiest voor een nachtje in Hoorn of een weekendje in Hoorn, het verblijf en de daarbij behorende groepsarrangementen worden door Hoorn Events prima georganiseerd.

 

Nachtje Hoorn is inclusief;

- 1 overnachting in driesterren hotel Hoorn inclusief ontbijt.

- Culinaire rondwandeling op dag van aankomst.

- Begeleide fietstocht Hoorn en omstreken of steptocht Hoorn op tweede dag.

- Schilderworkshop Hoorn of pokerworkshop Hoorn op tweede dag.

 

Weekendje Hoorn is inclusief;

- 2 overnachtingen in driesterren hotel Hoorn inclusief ontbijt

- Culinaire rondwandeling op vrijdag.

- Begeleide fietstocht Hoorn en omstreken of steptocht Hoorn op zaterdag.

- Driegangen keuzediner op zaterdag.

- Bezoek museum Hoorn op zondag.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 199,00 p.p.(ex BTW)
Prijs toelichting op basis van tweepersoonskamers
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 2 daags, bijboeken mogelijk

Andere Arrangementen van: Hoorn Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Ontdek je plekje – Hoorn per Tuk Tuk.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Dansen en sjansen!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Thema arrangementen, themadiner.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Hoorn in the Picture.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Paardig dagje uit in Hoorn.
Lees verder >