www.groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Paardig dagje uit in Hoorn

Hoorn Events

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In Hoorn is alles mogelijk, Hoorn moet je voelen!

Hoorn is een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad, kortom: een stad waar voor ieder wat wils te doen, zien, en beleven is. Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, de veelvoud aan monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer. Ook een bekende attractie is de wekelijkse kaasmarkt in Hoorn.

De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit. Wilt u uw zakelijke bijeenkomst in Hoorn op een unieke locatie laten plaatsvinden? Wilt u uw teambuilding-evenement in Hoorn op een ludieke wijze ervaren? Wilt u uw familie- of vriendenuitje in Hoorn vol plezier beleven? Op zoek naar een leuke invulling voor uw vrijgezellenfeest in Hoorn? Bent u op zoek naar een uniek spelprogramma in Hoorn? Bent u toe aan een verfrissend bedrijfsuitje in Hoorn en omstreken? Uw bedrijfsuitje in Hoorn is gegarandeerd geslaagd als u het aanbod van Hoorn Events heeft gezien. Bent u klaar voor een verrassende rondleiding in Hoorn met uw gezelschap? Hoorn Events organiseert uw groepsarrangement in Hoorn op professionele wijze!

Evenementenbureau Hoorn Events is dè full service Hoorn- en Westfrieslandspecialist waar het gaat om groepsuitjes in Hoorn. Hoorn Events helpt u graag bij het organiseren van uw groepsarrangement in Hoorn; bijvoorbeeld uw personeelsuitje, bedrijfsfeest, teambuilding- of meetingarrangement, meerdaags hotelarrangement of (meerdaagse) zeiltocht vanaf Hoorn. Ook voor aankleding en entertainment op locatie bent u bij evenementenbureau Hoorn Events op het juiste adres. Hoorn Events, voor al uw evenementen en groepsarrangement in Hoorn, want….……Hoorn zien is beleven!

Het evenementenbureau Hoorn Events richt zich op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt (vanuit zowel binnen- als buitenland), en denkt graag mee over een passende invulling van ook ùw arrangement.

Paardig dagje uit in Hoorn

Wat dacht u van een zinderende vossenjacht door de binnenstad van Hoorn of een verrassende fotopuzzeltocht? Wellicht wilt u liever een ontspannende fietspuzzeltocht door Hoorn en omgeving maken? Of geniet u nóg meer van een heerlijke culinaire wandeling door Hoorn? Hoorn Events schenkt u en uw collega's, familie of vrienden een belevenis waarover nog lang zal worden nagepraat. De genoemde prijzen bij de meeste arrangementen zijn gebaseerd op minimaal 15 personen. Bij een aantal arrangementen geldt een hoger minimum aantal personen. Indien dit het geval is, wordt dat bij het arrangement vermeld.

Paardig dagje uit in Hoorn!
Koffie met gebak, rit met de paardentram, een borrel, Oudhollansche spellen en diner in de Paerdenstal.

13:30 uur Koffie met gebak
In een gezellig restaurant of grand café in het centrum wordt uw gezelschap ontvangen voor een heerlijk kopje koffie of thee met gebak.

14:00 uur Rit met de paardentram
Op de Roode Steen, het centrale plein van de stad, komt de paardentram voorrijden om uw gezelschap mee te nemen voor een ritje door Hoorn. De gids, die op de bok zit van de tram, vertelt u samen met de menner prachtige verhalen over de stad Hoorn en de directe omgeving. Tijdens deze paardentram rit door Hoorn geniet u onderweg van het uitzicht en het straatleven, dat als een levende voorstelling aan u voorbij trekt. U ontdekt de bijzonderste plekjes en daarna gaat u met de paardentram richting het dorp Zwaag, alwaar u in een gezellige brasserie een borrel drinkt.

15:00 uur d'Oude Veiling
Aankomst bij Brasserie d'Oude Veiling. Hier nuttigt uw gezelschap een heerlijke borrel met bijbehorende borrelhapjes.

15:30 uur Vertrek naar de Nadorst
Uw gezelschap gaat wederom aan boord van de paardentram om de tocht te vervolgen naar Blokker. De rit per paardentram gaan van Zwaag naar Blokker via landelijk gelegen weggetjes. Hier geniet u van de rust om u heen! De gids en de menner vertellen u verhalen over vervlogen tijden.....

16:00 uur Oudhollands spellencircuit in De Nadorst
In de Nadorst aangekomen wordt u ontvangen voor een borrel en bijpassend hapje en gaat u uw vrienden, collega's of familie de strijd aan met de meest ouderwetse en simpele spelletjes die u ooit heeft gespeeld. Juist daarom is dit een acitiviteit voor jong en oud, die door iedereen altijd wordt ervaren als "hilarisch".

17:30 uur Vertrek richting Hoorn
Na het spelletjescircuit vertrekt u terug naar Hoorn per paardentram en geniet u nog van de laatste etappe van deze "historische driehoek per (paarden)tram".

18:00 uur Diner in de Paerdenstal
Toepasselijker slot van deze paardige dag in Hoorn kunnen wij u niet bieden....U geniet van een heerlijk driegangen keuzediner in de Paerdenstal van Hoorn! In een gezellige, oudbruine entourage is het huiselijkheid troef. De gastheer en -vrouw zorgen ervoor dat u zich volledig thuisvoelt! Alle drankjes van de Hollandse bar zijn tevens inclusief tot 20:30 uur.

20:30 uur afsluiting

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 90,00 p.p. ( ex btw)
Prijs toelichting Incl. benodigdheden/ catering
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/Avond

Andere Arrangementen van: Hoorn Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Nachtje of weekendje Hoorn.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Ontdek je plekje – Hoorn per Tuk Tuk.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Dansen en sjansen!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Thema arrangementen, themadiner.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Hoorn in the Picture.
Lees verder >