Zoekt u leuke workshop? Op groepsarrangementen een regionaal overzicht van verschillende workshops met een regionale indeling voor een leuk groepsuitje met verschillende groepsactiviteiten. Hier vindt u verschillende creatieve workshops zoals een workshop schilderen, sieraden maken of een workshop mozaïek. Ook voor de lekkere trek zijn er verschillende workshops, wat dacht u van een workshop koken, workshop chocolade of een workshop bonbons maken? Omdat er voor deze groepsuitjes en groepsactiviteiten geen tussenkomst is van andere partijen komt u hier direct in contact met de aanbieders voor een workshop in

groepsarrangementen in

Gelderland

Workshops | Sanne


Sanne is een spannende gps thrillerwandeling in het bos. Al speurend wordt langzaam duidelijk wat er met het vermiste meisje Sanne is gebeurd. Het verhaal dat wordt beleefd is wreed en gruwelijk. Sanne is echter ook een mooi en spannende zoektocht met verrassende wendingen.

Workshops | The Usual Suspects


The Usual Suspects is een gps speurtocht in de stad met als doel het oplossen van een brute roofmoord. Niet alleen moet worden ontdekt wie de dader is, maar ook waar de buit is, wat het moordwapen was, waarom de roofmoord is gepleegd etc. Een zeer uitdagende whodunit met een duidelijk competitie-element.

groepsarrangementen in

Groningen

Workshops | Kookworkshop


Heerlijk koken bij mijn Tante, keuze uit bijvoorbeeld workshop tapas, Italiaans koken, anti-pasti of het bereiden van een 4-gangen menu. Na uitleg door Tante gaat u met zijn allen aan de slag in de mooie kookstudio van Tante.

Workshops | Make-up workshop


Met deze make-up clinic leer je de fijne kneepjes voor het aanbrengen van de make-up. Onder deskundige leiding krijg je verschillende tips.

groepsarrangementen in

Limburg

Workshops | Workshop Vlaai bakken


Wilde u altijd al weten hoe uw eigen bakker het voor elkaar krijgt elke keer weer de lekkerste vlaaien te maken? Voordat hij u dit gaat vertellen wordt u ontvangen met verse koffie/thee en overheerlijke Limburgse vlaai. Hierna is het uw beurt om de mouwen op te stropen en uw schort voor te binden. Tijdens de workshop leert u op een authentieke manier vlaai te bakken.

Workshops | Een bijzonder culinair uitstapje


Een kook workshop is een leerzame maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Smaakvol genieten van hetgeen onder leiding van de chef-kok wordt bereid én naderhand wordt genuttigd in de sfeervolle dinerkamer, of bij aangename condities op het terras.

Workshops | Rat Race Maastricht


Leer Maastricht én uw collega’s beter kennen met één van de originele bedrijfsuitjes van Maastricht Events Company. Ons brede aanbod in dagarrangementen in Maastricht geeft u de mogelijkheid om een origineel bedrijfsuitje in Maastricht te beleven. Een spannend spelprogramma en heerlijk dineren in Maastricht.

Workshops | Een juweel van een workshop


Een zilveren sieraad zelf maken? Dat kan met art clay silver, een kneedbare zilverklei. De klei bestaat uit zeer fijn zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. Net als klei kunt u het kneden, boetseren en bewerken met speciaal gereedschap. Nadat het ontwerp gemaakt is, wordt de zilverklei gedroogd en in de oven gebakken.

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Workshops | The best of geocaching


Bij the best of geocaching ga je met behulp van een gps de natuur in op zoek naar schatten. Om deze te kunnen vinden, moeten hints worden gevonden en verrassende puzzels worden opgelost. The best of geocaching is al jaren ons populairste programma. Het is een prachtige combinatie van wandelen, zoeken, puzzelen, een beetje techniek, samenwerken en lekker in de natuur zijn.

Workshops | Steengril-Party de Luxe


Varkenshaas-spies-zigeunerschnitzel-kip. Bief v/d haas-hamburger-cordon blue (kleine porties). + 2 uur bowlen. 4 overheerlijke sauzen en uitgebreide salades met stokbrood / frites.

Workshops | Kookworkshop Breda / Tilburg


Samen koken, samen eten maar ook een gedegen uitleg over de kookculturen, de producten, de presentatie en bereidingswijzen: Leerzaam en lekker! Onder het genot van een drankje met wat lekkers volgt uitleg over het thema en hetgeen we gaan klaarmaken.

Workshops | 7 Missions


7 Missions is een dynamisch spel in de stad waarbij in teams gestreden wordt. Bij het uitvoeren van de missies draait het niet om kracht en snelheid maar om slimheid, samenwerking, en lef. Het team dat de missies het best weet te volbrengen en de meeste valkuilen weet te ontwijken, wint het spel. Mede door de vele verrassende elementen is 7 Missions de beste city game van Nederland.

Workshops | Kookworkshop


Kom samen met uw gezelschap (minimaal 8 personen) een workshop Italiaans koken bij "Casa Lisetta" een locatie in Prinsenbeek die op 15 autominuten van de Reiskoffer ligt. Onder het genot van een drankje bereiden zij met u de meest originele recepten van Italiaanse bodem. Bij deze workshop zitten 3-drankjes, receptuur, een 5-gangen diner en als afsluiting koffie of thee met een likeur inbegrepen

Workshops | Teamwork in de keuken


Bent u op zoek naar een culinair uitje? Dan is een kookworkshop een geschikte invulling voor uw uitje! Koken voor elkaar en koken met elkaar. Een gezellig groepsuitje waarbij het draait om teamwork in de keuken. Je leert nieuwe technieken en verrassende gerechten bereiden. Daarbij is samen koken gewoon gezellig en leuke gesprekken ontstaan spontaan.

Workshops | Cocktails Shaken


Jungle Juice, Blue Curacao, Dutch Fantasy. Het zijn drie voorbeelden van cocktails die de fantasie prikkelen. Uw eigen bedrijfscocktail..? Deze workshop geeft u de kans om dromen en werkelijkheid in een glas samen te voegen. Samen met uw vrienden of collega’s ....Sex on the beach???

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Workshops | workshops in Amsterdam


Mokum Events biedt verschillende workshops aan. Groepsactiviteiten voor een vrijgezellenfeest of voor een vriendinnen uitje. Wat dacht u van een workshop mannelijk naakt boetseren, paaldansen of sieraden maken? Of een workshop schermen, zumba, karaoke, naaktmodel schilderen. Tegenwoordig is ook een bonbon workshop populair. Voor een leuk dagje uit kiest u een workshop bij Mokum Events

Workshops | Workshops in Noord Holland


De leukste workshops in Noord-Holland vindt u bij Actief Events! Bent u op zoek naar een unieke ervaring voor uw dagje uit? Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod voor u zodat een op maat gesneden workshop altijd mogelijk is! Actief Events, het evenementenbureau van Noord-Holland! Voor al uw uitjes en uitstapjes.

Workshops | Workshops in Volendam


U kunt u dagje Volendam leuker maken door deel te nemen aan onze work shops. Wij hebben een enorme keuze workshops voor u bedacht zoals een workshop; Palingroken, Palingsound, Klompenmaken, Voldendams, Kaasmaken, Cocktails en souvenir maken. Bezoek onze website voor een compleet overzicht.

Workshops | Workshop bonbons maken


Een workshop om uw vingers bij af te likken... Het mag vandaag! We gaan met verschillende soorten chocolade (wit, melk en puur) aan de slag en gaan kijken of we de concurrentie aan kunnen met Leonidas. We zullen ze eens leren!

Workshops | Workshop Salsa en Merengue


Hijs uzelf in uw mooiste pak of jurk en doe mee met de workshop salsa en merengue dansen! Deze passionele dansen gaat u leren, samen met uw collega's, vrienden en/of familie! Bent u een geboren leider of volgt u liever? U zult het zien bij de workshop Salsa en Merengue!

Workshops | Maak je eigen stamppotbuffet


Vandaag is het tijd om de heerlijkste stamppotten op tafel te zetten! Wilt u uw gezelschap eens iets anders aanbieden tijdens de feestdagen, dat kan! Op een bourgondische locatie zorgt onze kok voor een warm onthaal!

Workshops | GPS tocht - Lunch - Zingen op de Zeedijk


Hoe kunt u uw arrangement in Amsterdam beter beginnen dan gewapend met een GPS op zoek naar de mooiste plekjes van de stad. Na deze fantastische stadservaring gaat u heerlijk lunchen om daarna af te sluiten met een ferme zangles van Juf Mies! Alle activiteiten van AmsterdamseUitjes.nl zijn ook los te boeken!

Workshops | Creëer je eigen commercial in Amsterdam!


Vandaag stapt u binnen in de wereld van media en televisie. U bedenkt, regisseert en filmt! Welk team heeft de beste samenstelling van: acteurs, creatieven, camera- en geluidsmensen? Het teambuilding uitje in Amsterdam met een verrassend en exclusief resultaat.

groepsarrangementen in

Overijssel

Workshops | Kookworkshop


Creatief & Culinair! Voor creatief bezig zijn of voor het beleven van de lekkerste culinaire verrassingen bent u in Twente aan het juiste adres. Events in Twente heeft voor u unieke uitjes samengesteld waar u uw vingers bij aflikt. Onze workshops bieden daarnaast voor elk wat wils.

groepsarrangementen in

Utrecht

Workshops | Verschillende workshops Utrecht


Domstad evenementen biedt verschillende workshops aan. Groepsactiviteiten voor een vrijgezellenfeest of voor een vriendinnen uitje. Wat dacht u van een workshop mannelijk naakt boetseren, paaldansen of sieraden maken? Of een workshop schermen, stuntman, karaoke, naaktmodel schilderen. Tegenwoordig is ook een bonbon workshop populair. Voor een leuk dagje uit kiest u voor een workshop in Utrecht

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Workshops | De baas van het journaal voor 1 dag!


Hoe begint een werkdag bij het belangrijkste journaal? Wie selecteert de onderwerpen en wie bepaalt wat er wordt gezegd? En hoe handelt u als er Breaking-news tussendoor komt? We gaan het u vandaag allemaal leren.

Workshops | Chocolade workshop Leiden


Wat is er heerlijker dan een workshop over chocola? Tijdens dit arrangement leert u met drie verschillende technieken bonbons maken, terwijl u van alles te weten komt over dit snoepgoed. Groepswijzer heeft een aantal mogelijkheden voor u samengesteld. Als voorbeeld ziet u onze kaasproeverij.

Workshops | Workshop Jenever maken


In de nieuwe workshop jenever maken blijft het niet bij proeven alleen. De deelnemers gaan zelf aan de slag en creëren hun eigen jenever. Uitgelegd wordt hoe jenever gemaakt wordt en u maakt kennis met de verschillende grondstoffen die daarvoor gebruikt worden.