Op groepsarrangementen vindt u een regionaal overzicht voor een actief groepsuitje om paintball of een lasergame te gaan spelen bij een paintball of lasergame locatie. Veelal kunt u bij deze groepsaccommodaties ook andere groepsactiviteiten en arrangementen boeken. Omdat er voor het reserveren van deze groepsuitjes en groepsactiviteiten bij deze locaties geen tussenkomst is van andere partijen komt u hier direct in contact met deze aanbieders van deze groepsactiviteiten in

groepsarrangementen in

Paintball en Lasergame | Bestorm het fort!


Voor het bomspel begint verstopt de marshall de bom in het speelveld. Beide partijen gaan vanuit hun eigen fort op zoek naar de bom. Als een van de partijen de bom gevonden heeft is het de bedoeling dat deze in het vijandelijk fort gelegd wordt. Wees niet bezorgd, hij gaat niet af!

groepsarrangementen in

Groningen

Paintball en Lasergame | Mountainbiken


Treed in de bandsporen van Bart Brentjes en Marianne Vos! Onder leiding van een instructeur volg je een uitdagende mountainbikeroute.

groepsarrangementen in

Noord-Brabant

Paintball en Lasergame | Vlaggenroof


Als je van actie, avontuur en spanning houdt, dan is paintball echt een spel voor jou. Je moet niet terugdeinzen voor een potje tijgeren, verf in je haar of zweet op je rug. Samenwerking, strategie en enthousiasme zijn de ingrediƫnten voor een spetterende dag!

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Paintball en Lasergame | Indoorpaintball shooting


Het is een unieke ervaring om bijvoorbeeld met het hele bedrijf of de afdelingen apart PAINTBALL te spelen onder leiding van goed getrainde paintball marshalls en met veilig afgestelde paintball wapens, zodat het spelelement en het plezier de belangrijkste ingrediƫnten zijn en blijven. Maar het is zeker ook leuk om Paintball te spelen met vrienden en familie.

Paintball en Lasergame | De Uithof, uitjes en groepsactiviteiten


Voor bedrijven en particulieren! In het meest veelzijdige sport- en recreactiecentrum van Nederland vindt u alle faciliteiten om uw evenement, bedrijfsfeest of meeting tot een succes te maken. Bij ons vindt u een overzicht van de arrangementen die de Uithof aanbiedt voor uw uitjes en uitstapjes. Laat u verbazen door de vele mogelijkheden van de Uithof. U zal zeker een leuk dagje uit gaan beleven!