Een high tea uitje boeken met uw vriendinnen, familie of met collega’s? Wij kunnen de juiste high teas aanbieden in samenwerking met verrassende high tea locaties. Met z’n tweeën of met meer mensen? Boek via Arrangementenweb uw high tea en bekijk ook leuke overige activiteiten in de omgeving.

Een fiets huren, waterfietsen of een scooter rijden. Een bezoek aan een museum? Boek het allemaal zonder boekingskosten via Arrangementenweb.

Komt u er online niet uit of wilt u liever een persoonlijk contact vanwege overige wensen of verzoeken? Wij gaan een (uit)stapje verder en assisteren u graag. Laat het ons weten via de MAIL ONS optie bij de omschrijving, dan weten wij direct over welke high tea of arrangement het gaat en kunnen wij adequaat reageren. Op deze manier kunnen wij u goed helpen bij uw dagje weg of avondje uit.

Wat is een high tea? Een high tea is in ieder geval een ontspannen manier om iets te vieren of om iets te doen met een bepaalde groep mensen. Een high tea is feitelijk een teaparty die lijkt op de afternoon tea In Engeland. U weet wel, die komt u geregeld ook tegen op Cruiseboten.

High Tea is een theeceremonie die bestaat uit kleine hartige en zoete gerechten. In Nederland kan een high tea eigenlijk wel op elk moment vanaf 11 uur. In andere landen kan dit wel anders zijn. De Engelse high tea wordt traditioneel aan hoge tafels of eettafels, geserveerd. Vandaar de naam high tea. In Nederland zijn we over het algemeen wat makkelijker.

Wij bieden nog meer arrangementen en dagjes uit. In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk dagje weg op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder. Naast het geboden arrangement of high tea krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Klik hier voor een high tea arrangement met een overnachting.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een High Tea. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en voor de zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Maak een leuke foto van uw high tea uitje en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een high tea. Like dan gelijk even de pagina.

Het team van Arrangementen web wenst u een gezellige high tea.


Deel deze pagina